Montseny. 50 indrets amb encant

Jordi Longás i Javier García-Die

Montseny. 50 indrets amb encant

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 23,80€

Col·lecció: Khroma, núm. 14

ISBN: 978-84-9034-356-2

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Octubre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Montseny. 50 indrets amb encant

Jordi Longás i Javier García-Die

Montseny. 50 indrets amb encant és un recull d’excursions i petites rutes per descobrir un dels espais naturals més preuats i emblemàtics de Catalunya. Cinquanta propostes apassionades que ens acosten a cims, gorgs, boscos, petits pobles, mines abandonades, fonts i altres indrets singulars, sovint envoltats de llegendes i històries locals. Tot i comptar amb indicacions pràctiques per facilitar la visita dels llocs seleccionats, no es tracta d’una simple guia turística. Els textos i les excel·lents fotografies són un homenatge al paisatge i a la cultura propera, i al mateix temps una invitació als excursionistes a realitzar l’exploració sistemàtica de la nostra muntanya i a l’excursió festiva en família.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Jordi Longás i Javier García-Die

Jordi Longás Mayayo 

(1960). Fotògraf, alpinista i pedagog. Treballa de professor en la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Ha publicat més de cent articles i milers de fotografies en les principals revistes de muntanya del país. També és autor de més de deu llibres de gran format dedicats als Pirineus, Catalunya i Barcelona. Els darrers són Pirineos 20 trekings i 50 Excursions als llacs més emblemàtics dels Pirineus. És col·laborador habitual de Cossetània i Lectio, editorials amb qui ha publicat, entre altres: Catalunya inoblidable; El paisatge favorit de Catalunya; Bal d’Onsella, los colores del silencio, i Barcelona, 50 indrets amb encant. La proximitat amb Barcelona, ciutat on va nèixer i resideix, li va portar a fer les primeres incursions muntanyenques al Montseny, massís al qual encara retorna sovint amb devoció.

«Chopo», Javier García-Die Sánchez-Guardamino

(1959). Fotògraf. Ha fet estudis d’arquitectura tècnica, fotografia i col·labora habitualment amb revistes i empreses d’arquitectura i construcció. Admirador de l’entorn natural i alpinista des de molt jove, ha escodrinyat amb la seva càmera la natura, el pas del temps… aspectes culturals i la petjada de l’home en el paisatge. La seva residència prop del Montseny des de fa més de 25 anys influeix intensament els seus colors i el seu ésser. Ha publicat amb Lectio i Cossetània els llibres, Catalunya, 50 elementos de arquitectura e ingeniería ferroviaria i El paisatge favorit de Catalunya.

Recull de premsa

Revista Vèrtex

El9nou.cat - 09/04/2016

El Mundo / Indrets - 18/12/2015

Catalunya Ràdio / Meteomauri - 17/12/2015