Melmelades casolanes

80 receptes que surten bé

Núria Duran i Montserrat Roig

(Segona edició )

Melmelades casolanes

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,80€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 54

ISBN: 978-84-9791-689-9

Nombre de Pàgines: 152

Nombre d'il·lustracions: 40

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Melmelades casolanes

80 receptes que surten bé

Núria Duran i Montserrat Roig

(Segona edició )

Aquest llibre, el títol del qual ja suggereix l’èxit assegurat en l’elaboració d’unes 80 melmelades, és el resultat del treball rigorós de les autores, dues persones infatigables, que buscant i remenant i aplicant els coneixements acumulats en molts anys d’experiència han fet un llibre pràctic que ha de fer les delícies d’aquelles persones que volen esmerçar una part del seu temps lliure a la cuina, fent melmelades, confitures i salses.

Il·lustracions de: Mònica Pascual

Fotografia de: Ramon Pascual

Núria Duran i Montserrat Roig

La Núria Duran ja ha escrit alguns llibres en què agermana la seva formació professional i el seu coneixement de les plantes del país, amb la seva afició a la cuina, com ara La cuina del bosc/ Plantes silvestres comestibles, Plantes medicinals i Fruits i plantes silvestres comestibles. La Montserrat Roig ha aportat la seva llarga experiència en l’elaboració de melmelades casolanes i ha dedicat moltes hores a la recerca i experimentació. El seu entusiasme encomanadís ha mantingut el foc viu durant tota l’etapa d’elaboració del llibre. Una originalitat d’aquest llibre és la proposta d’una vintena de receptes de la cuina de l’agredolç que cada cop guanya més terreny en les preferències de força gent i que avui dia apareix a les cartes de molts bons restaurants. Les receptes dels xútneis, agredolços (pickles) i relishes deixen la porta oberta a experimentar-ne molts d’altres, que es poden preparar en família o en un sopar en què cadascú hi diu la seva. Les autores han pensat també en els celíacs i en els diabètics, i fan unes interessants propostes perquè aquestes persones puguin gaudir d’una bona melmelada que no alteri la seva salut. Totes les receptes d’aquest llibre han estat experimentades, repetides i millorades fins a tenir la certesa que realment surten bé.

Recull de premsa

Com un pot de bona confitura casolana (Salvador Garcia-Arbós / revista El Temps)

Teresa Mª Correig: "Melmelades casolanes" no és només un receptari, sinó també el resultat d'una autèntica aventura de recerca" (Sala de premsa de Cossetània)

‘Melmelades casolanes’ (Cossetània) de N. Duran i M. Roig (blog Sobre llibres)

Cossetània rep dos guardons dels Gourmand Cookbook Awards 2010 als millors llibres de cuina en català (Sala de premsa de Cossetània)

Gelea (blog Cuina Cinc)