Medicina, Metges i Malalts

Converses amb 11 metges de Reus

Eduard Prats i Pere López

Medicina, Metges i Malalts

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: El Tinter, núm. 132

ISBN: 978-84-9034-239-8

Nombre de Pàgines: 192

Nombre d'il·lustracions: 12

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Juny del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Medicina, Metges i Malalts

Converses amb 11 metges de Reus

Eduard Prats i Pere López

Onze metges que han exercit a Reus en els darrers cinquanta anys (1960-2010) s’han avingut a conversar sobre la seva pràctica assistencial, revelant records i sentiments viscuts a peu de llit de molts malalts. Cap d’aquests professionals no es veu fent una altra cosa en la seva vida. Els entrevistats relaten el camí seguit, evoquen fets que els han deixat empremta duradora i descobreixen els companys que més han influït en la seva forma d’actuar. Tots són testimonis del canvi espectacular que s’ha produït en el sistema sanitari del nostre país en la segona meitat del segle xx, i d’aquesta conjuntura en queda constància en el text que el lector té a les mans.

Eduard Prats i Pere López

EDUARD PRATS ALONSO. (Barcelona, 1942) és llicenciat en Medicina (UB), especialista de l’aparell digestiu, màster en Bioètica (UAB-IBB), cap de medicina interna de l’Hospital Universitari de Sant Joan (1980-1995), professor associat de medicina (URV, 1983-2007), director de docència i bioètica del Grup Sagessa i membre de sis comitès d’ètica assisten-cial (1998-2012). Ha publicat 40 treballs en revistes estatals i internacionals. És secretari de la comissió deontològica del Col·legi de Metges de Tarragona.

PERE LÓPEZ BRUNO. (Reus, 1962) és llicenciat en Ciències de la Informació (UAB). Ha treballat en ràdio i premsa comarcal i nacional. S’ha especialitzat en comunicació mèdica. Director de comunicació i relacions externes del Grup Sagessa des de fa 14 anys, és membre del comitè ètic d’investigació clínica de l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus. Va formar part, conjuntament amb Eduard Prats, del consell editorial del llibre El nostre Hospital de Sant Joan de Reus: fets i records, publicat l’any 2010.

Recull de premsa

Ràdio Nacional d'Andorra - agost de 2014