Marxa nòrdica

Manual pràctic

Cristina Borràs

Marxa nòrdica

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 11,90€

Col·lecció: Manuals de muntanya, núm. 11

ISBN: 978-84-9034-879-6

Nombre de Pàgines: 96

Mides: 12,4 x 21 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

Marxa nòrdica

Manual pràctic

Cristina Borràs

Caminar és quelcom que hem fet tota la vida i caminar amb bastons també. Per tant, què és allò que diferencia la marxa nòrdica del tradicional caminar amb bastons i la fa tan especial? En aquest llibre t’explicarem tots els ets i uts d’aquest nou concepte de moviment i t’oferirem els millors consells perquè gaudeixis d’una bona pràctica, segura, eficient i saludable, apta per a gairebé tothom, independentment de l’edat i de la condició física. Posa’t en marxa i omple’t de vida!

Cristina Borràs

Cristina Borràs Ferré (Mont-roig del Camp, 1978). És llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster en Direcció d’Organitzacions i Instal·lacions Esportives i instructora i formadora de marxa nòrdica per la FENWA (Federació Espanyola de Marxa Nòrdica) i la ONWF (World Original Nordic Walking Federation).

Sempre ha estat una persona viatgera i de ment inquieta, emprenedora i apassionada per l’esport, la salut, la natura, les activitats a l’aire lliure, l’educació en valors i el territori. Amb la marxa nòrdica combina a la perfecció les seves passions i, a poc a poc, el que va començar sent un hobby, s’ha convertit en el seu projecte professional.

Actualment, Cristina Borràs dirigeix Nordic Walking Girona, a més de col·laborar amb diferents centres, entitats i institucions dedicades a la promoció, la investigació, la difusió, la formació i el desenvolupament de la marxa nòrdica.

Recull de premsa

Diari Més - 15/01/2020

Més que esport - RTVE - 19/12/2019

ARA.cat - 28/11/2019


Diari Ara
- 28/11/2019