Lífting

35 anys de contes: 1981-2016

Pep Bras

Lífting

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,00€

Col·lecció: Quaderns de la Font del Cargol, núm. 4

ISBN: 978-84-9034-635-8

Nombre de Pàgines: 168

Mides: 15 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Lífting

35 anys de contes: 1981-2016

Pep Bras

Un nen que abandona el seu cos temporalment per donar una lliçó als pares; un doble professional que decideix saltar-se les regles; un marit gelós que es torna invisible; un poli que topa amb el passat a ritme de bateria; dos amants de parada de bus; un soldat racista a qui li surt el tret per la culata; un expert en art que envia cartes a un dentista; un corrector de català acompanyat d’un falcó ensinistrat; i el doctor House, que té ganes de xerrar amb l’autor durant una festa a Los Angeles.

Són alguns dels protagonistes de Lífting, que recull el bo i millor de la narrativa curta de Pep Bras (Premià de Mar, 1962) des de La mosca al nas fins a l’actualitat, amb dos relats inèdits de propina.

L'humor de tots els tons, l’erotisme, el gènere negre i fins i tot el terror serveixen de teló de fons per a unes històries que Sergi Pàmies va definir com d’«un ritme trepidant», i que han obtingut premis com el Just Manuel Casero, el Marina, La Piga de la Viuda Reposada o La Sonrisa Vertical.

Pep Bras

En Pep Bras ha publicat més de vint llibres, sobretot de narrativa. L’última novel·la, La niña que hacía hablar a las muñecas, ha estat traduïda a l’alemany i a l’holandès. Amb L’edat dels monstres va ser finalista del premi Sant Jordi, i amb El vaixell de les vagines voraginoses va guanyar La Sonrisa Vertical. Guionista d’El Terrat, des de Ràdio Barcelona a Plats Bruts, Homo Zapping o els premis Goya presentats per Buenafuente. També ha escrit per a Julia Otero i el This is Opera de Ramon Gener. El 2015 escriu el multipremiat curt Nivel 7, dirigit per Santiago Segura. El seu últim guió és la pel·lícula Proyecto Tiempo, que s’estrenarà el 2017 amb direcció d’Isabel Coixet.

www.pepbras.com