Les platges de la Costa Brava. De Pals a Roses

Pako Crestas

Les platges de la Costa Brava. De Pals a Roses

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,50€

Col·lecció: Azimut Turisme, núm. 15

ISBN: 978-84-9034-219-0

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 98

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Maig del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Les platges de la Costa Brava. De Pals a Roses

Pako Crestas

Teniu a les vostres mans el tercer d'una sèrie de llibres dedicats de manera exhaustiva a mostrar-nos la totalitat de les platges i cales accessibles a peu a la Costa Brava. Hi trobareu la següent informació completa: una petita introducció, serveis, transport públic, població més propera, dimensions, qüestions d’interès… També s’hi incorpora una petita guia turística dels espais naturals i de cada població, amb els indrets imprescindibles que cal conèixer més enllà de l’atracció i l’encant de les mateixes platges. Una eina imprescindible per conèixer els racons més recòndits de la nostra costa o per localitzar les platges més famoses i freqüentades. En aquest tercer volum recorrerem totes les platges i cales que abracen una petita part del litoral del Baix Empordà i bona part del litoral de l’Alt Empordà; des de Pals fins a Roses, passant per l’Estarit, l’Escala, Sant Pere Pescador i Castelló d’Empúries.

Pako Crestas

PAKO CRESTAS (1969) (àlies pel qual es coneix l’autor) va néixer a Barcelona i des dels disset anys viu una constant passió pel món de les muntanyes. Profundament enamorat del Pirineu, ha pujat a gran nombre de cims, tant caminant com escalant. Els seus escenaris més freqüents són els Pirineus Oriental i Central, Montserrat i el Prepirineu català (Oliana-Montsec). També ha fet uns quants viatges per practicar l’escalada i l’alpinisme en diferents serralades del planeta.

Ha publicat més de 80 reportatges en revistes especialitzades i ha pronunciat més de 300 conferències-audiovisuals. Aquesta és la seva publicació número setze (entre les seves obres publicades, incloent-hi aquest llibre, té quatre guies de muntanyisme-excursionisme, sis libres d’escalada, un assaig de poesia, dos llibres turístics relacionats amb platges, dos mapes i una novel·la autobiogràfica).

També ha dissenyat l’anomenada Ruta del Caracremada, que discorre pel Prepirineu català i que ja disposa de mapa propi.

Més informació de l’autor, els seus llibres i la Ruta del Caracremada al web www.pakocrestas.com.

Premsa

Dossier de premsa