Les platges de la Costa Brava. De Palamós a Begur

Pako Crestas

Les platges de la Costa Brava. De Palamós a Begur

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 14,90€

Col·lecció: Azimut Turisme, núm. 12

ISBN: 978-84-15456-14-8

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 92

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Març del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Les platges de la Costa Brava. De Palamós a Begur

Pako Crestas

Teniu a les vostres mans el segon dels quatre llibres dedicats de manera exhaustiva a mostrar-nos la totalitat de les platges i cales accessibles a peu a la Costa Brava. Trobareu la següent informació completa: una petita introducció, serveis, transport públic, població més propera, dimensions, qüestions d’interès… També s’incorpora una petita guia turística dels espais naturals i de cada població, amb els indrets imprescindibles que cal conèixer més enllà de l’atracció i l’encant de les mateixes platges. Una eina imprescindible per conèixer els racons més recòndits de la nostra costa o per localitzar les platges més famoses i freqüentades.

Pako Crestas

Pako Crestas (1969) va néixer a Barcelona i des dels disset anys viu una constant passió pel món de les muntanyes. Profundament enamorat del Pirineu, ha pujat a gran número de cims, ja sigui caminant o escalant. Els seus escenaris més freqüents són els Pirineus orientals i centrals, Montserrat i el Montsec. També ha realitzat diferents viatges per practicar escalada i alpinisme en diverses serralades del planeta: Alps, Sierra Nevada, Gredos, Dolomites, Còrsega, Alt Atles, Todra (Marroc), Aconcagua (Andes), Meteora (Grècia), Quebec, Jordània, Rocalloses de Canadà, Escòcia, Colorado, Alaska i Apalatxes (EUA), Kirguizistan, massís de San Lorenzo (Patagònia), Solo Khumbu (Himàlaia de Nepal), Cordillera Real (Bolívia). Des de fa un temps, combina els seus viatges d’escalada amb ascensions a volcans: Mèxic, sud de Bolívia… Ha publicat més de 70 reportatges en revistes especialitzades, ha pronunciat més de 260 conferències i col·labora amb empreses especialitzades en material de muntanya i organització d’expedicions. Aquesta és la seva tretzena publicació. En l’actualitat també ha dissenyat l’anomenada ruta del Caracremada, que discorre pel Prepirineu català i que ja compta amb mapa propi. Vegeu més informació de l’autor, els seus llibres i la ruta del Caracremada a la pàgina web www.pakocrestas.com.

Recull de premsa

Cossetània publica el segon volum de la sèrie "Les platges de la Costa Brava", que ara abraça el litoral del Baix Empordà (Sala de premsa de Cossetània)

Cossetània publica una segona guia de platges de la Costa Brava que abraça el Baix Empordà (Agència EuropaPress)