Les platges de la Costa Brava. De Cadaqués al Port de la Selva

Pako Crestas

Les platges de la Costa Brava. De Cadaqués al Port de la Selva

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,50€

Col·lecció: Azimut Turisme, núm. 22

ISBN: 978-84-9034-407-1

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 150

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Maig del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Les platges de la Costa Brava. De Cadaqués al Port de la Selva

Pako Crestas

Teniu a les vostres mans el quart d’una sèrie de llibres dedicats de manera exhaustiva a mostrar-nos la totalitat de les platges i cales accessibles a peu a la Costa Brava. Hi trobareu la següent informació completa: una petita introducció, serveis, transport públic, població més propera, dimensions, qüestions d’interès… També s’hi incorpora una petita guia turística dels espais naturals i de cada població, amb els indrets imprescindibles que cal conèixer més enllà de l’atracció i l’encant de les mateixes platges. Una eina imprescindible per conèixer els racons més recòndits de la nostra costa o per localitzar les platges més famoses i freqüentades. En aquest quart volum recorrerem gran part de la façana marítima del Cap de Creus, des de Cadaqués fins a la badia principal del Port de la Selva.

 

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Pako Crestas

PAKO CRESTAS (1969) (àlies pel qual es coneix l’autor) va néixer a Barcelona i des dels disset anys viu una constant passió pel món de les muntanyes. Profundament enamorat del Pirineu, ha pujat a gran nombre de cims, tant caminant com escalant. Els seus escenaris més freqüents són els Pirineus Oriental i Central, Montserrat i el Prepirineu català (Oliana-Montsec). També ha realitzat diversos viatges per practicar l’escalada i l’alpinisme en diferents serralades del planeta. Ha publicat més de 150 reportatges en revistes especialitzades i ha pronunciat més de 350 conferènciesaudiovisuals. Aquest és el seu vint-i-vuitè llibre. Específicament, ha publicat sis guies de muntanyismeexcursionisme, sis llibres d’escalada, un assaig de poesia, quatre llibres turístics relacionats amb platges, nou mapes i una novel·la autobiogràfica. També ha dissenyat la Ruta del Caracremada, Lo Cor de lo Pallars i Terra Incògnita.

Per a més informació sobre l’autor, els seus llibres i les seves rutes, podeu entrar a les webs www. pakocrestas.com i www.cataloniatrekking.com

Recull de premsa

El Mundo / Indrets - 01/07/2016