Les platges de la Costa Brava. De Blanes a Palamós

Pako Crestas

Les platges de la Costa Brava. De Blanes a Palamós

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 18,80€

Col·lecció: Azimut Turisme, núm. 11

ISBN: 978-84-9791-895-4

Nombre de Pàgines: 228

Nombre d'il·lustracions: 130

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Les platges de la Costa Brava. De Blanes a Palamós

Pako Crestas

Teniu a les vostres mans el primer dels quatre llibres dedicats de manera exhaustiva a mostrar-nos la totalitat de les platges i cales accessibles a peu a la Costa Brava. Trobareu la següent informació completa: una petita introducció, serveis, transport públic, població més propera, dimensions, qüestions d’interès… També s’incorpora una petita guia turística dels espais naturals i de cada població, amb els indrets imprescindibles que cal conèixer més enllà de l’atracció i l’encant de les mateixes platges. Una eina imprescindible per conèixer els racons més recòndits de la nostra costa o per localitzar les platges més famoses i freqüentades. En aquest primer volum recorrerem totes les platges i cales que trobarem des de la desembocadura del riu Tordera, a la frontera amb la Costa del Maresme, fins a Palamós, passant per poblacions com Blanes, Lloret, Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Palamós mateix, amb un dels trams més espectaculars i agrestes de la Costa Brava, tota la ribera marina del massís de l’Ardenya, entre la Selva i la part sud del Baix Empordà.

Pako Crestas

Pako Sánchez (Barcelona, 1969) àlies Pako Crestas, des dels disset anys viu una constant passió pel món de les muntanyes. Profundament enamorat del Pirineu, ha pujat a molts cims, caminant i escalant. Els seus escenaris més freqüents són els Pirineus orientals i centrals, Montserrat i el Montsec. Ha practicat escalada i alpinisme als Alps, Sierra Nevada, Gredos, Dolomites, Còrsega, Alt Atlas, Todra, Aconcagua, Meteora, Quebec, Jordània, Rocalloses de Canadà, Escòcia, Colorado, Alaska i Apalatxes, Kirguizistan, massís de San Lorenzo, Solo Khumbu, Cordillera Real. Combina els seus viatges d’escalada amb ascensions a volcans: Mèxic, sud de Bolívia, Etna, Marmolejo, Madeira, Canàries i Damavand, i travessies àrtiques. Ha publicat més de 70 reportatges en revistes especialitzades, ha fet més de 260 conferències i col·labora amb empreses especialitzades en material de muntanya i organització d’expedicions. Ha dissenyat la ruta del Caracremada, que discorre pel Pre-pirineu català i que compta amb mapa propi. Més informació de l’autor, dels seus llibres i de la ruta del Caracremada a www.pakocrestas.com.

Recull de premsa

Pako Crestas: "La seva morfologia i la unió entre mar i muntanya li donen un caràcter especial a la Costa Brava" (Sala de premsa de Cossetània)

Pako Crestas: "Al llibre "Les platges de la Costa Brava" es detallen els serveis de cada platja i com podem accedir a les cales més recòndites" (Sala de premsa de Cossetània)

Cossetània Edicions presenta el llibre Les platges de la Costa Brava, de Blanes a Palamós (Tribuna Ganxona)

De Blanes a Palamós, una ruta per les platges de la Costa Brava (Osona.com)

Les platges de la Costa Brava (revista Celobert)

Les platges de la Costa Brava. De Blanes a Palamós de Pako Crestas (blog Propera parada: cultura)

El programa Hora L de la Cadena SER entrevista Pako Crestas, autor de "Les platges de la Costa Brava" (Hora L / SER Girona)

Redescobrint la Costa Brava (Miquel Erra / periòdic El 9 Nou)