Les orquídies del Berguedà

Marc Solà i Carles Navarro

Les orquídies del Berguedà

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 17,00€

Col·lecció: El Tinter, núm. 135

ISBN: 978-84-9034-328-9

Nombre de Pàgines: 160

Nombre d'il·lustracions: 162

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Maig del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Les orquídies del Berguedà

Marc Solà i Carles Navarro

La comarca del Berguedà és una zona amb una flora molt abundant i variada. I entre la seva varietat s’hi troba una gran representació de les orquídies presents a Catalunya, amb la singularitat de tenir algunes de les espècies més atractives i buscades per la seva raresa dins del món de l’orquidologia i la botànica en general.

Encara que tota la flora és interessant, aquest va ser un dels motius que va empènyer els autors a plantejar-se de fer un treball dedicat exclusivament a les orquídies. Però el que els va acabar de convèncer va ser el fet de trobar un exemplar d’Ophrys speculum (mirallets o mosques blaves), una orquídia que no estava documentada a la comarca i que, en realitat, no és gens habitual que es trobi a les contrades. Per tant, podem dir que la idea de fer aquest llibre va néixer a Avià, lloc on es va fer la troballa.

Marc Solà i Carles Navarro

Carles Navarro Solsona

Va néixer a Berga l’any 1967. És afeccionat a la fotografia de natura i enamorat de la muntanya i la seva flora. Naturalista actiu, és membre del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà i coautor del llibre Flora del Parc Natural del Cadí-Moixeró: 100 flors i plantes.

Marc Solà Soriano

Nascut a Barcelona l’any 1974. De formació totalment autodidacta, és un apassionat de la natura i de la fotografia. És membre actiu de l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis (AFTDAO) de Berga. Ha participat en nombrosos cursos i tallers de fotografia de natura i de processat d’imatges.

Recull de premsa

NacióBerguedà.cat - 02/06/2015

Berguedà actual - 23/05/2015