L'artefacte

XXII Premi Literari Vila d’Ascó

Pep Campei

L'artefacte

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,50€

Col·lecció: Notes de color, núm. 38

ISBN: 978-84-9791-857-2

Nombre de Pàgines: 184

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

L'artefacte

XXII Premi Literari Vila d’Ascó

Pep Campei

L’Artefacte és un muntatge literari en forma de novel·la bastit amb tècnica de conte. Es tracta d’una sèrie diversa de textos breus articulats al voltant d’un concurs literari, des de diferents punts de vista. El desenvolupament de la festa de la concessió del premi, les emocions dels aspirants al guardó i la incertesa del resultat es barregen amb un inesperat conflicte que dóna el toc final a una obra ben travada i resolta amb una gran eficàcia narrativa.

Pep Campei

Pep Campei és el nom que ha adoptat un grup d’alumnes de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès per a presentar un dels seus treballs col·lectius elaborat, al llarg de més de dos cursos acadèmics. El grup, amb la coordinació de Pep Albanell, està format per Carme Ballús, Amadeu Ballester, Muntsa Colell, Pere Juncadella, Elvira Compte i Imma Guiteras. Jordi Comasòlives s’ha fet càrrec de la correcció ortogràfica. En el treball hi han col·laborat també Rosa Tort i Montserrat Bayà en tasques d’edició i gestió.

Recull de premsa

Elvira Compte, del col·lectiu Pep Campei: "«L'Artefacte» parla del desig de sentir-se valorat, del triomf" (Sala de premsa de Cossetània)

L'artefacte, de Pep Campei (Jesús M. Tibau / blog Tens un racó dalt del món)