L’hora del vermut

100 receptes per assaborir-les

Toni Monné

L’hora del vermut

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 19,90€

Col·lecció: Altres cuina

ISBN: 978-84-9034-352-4

Nombre de Pàgines: 160

Nombre d'il·lustracions: 70

Mides: 20 x 27 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

L’hora del vermut

100 receptes per assaborir-les

Toni Monné

L'hora del vermut segueix sent una hora sagrada del diumenge al migdia. I un bon vermut es pot acompanyar amb un munt de diferents petits plats: des de tapes fredes i pintxos, fins a cassoletes, truites i empanades, entre molts d'altres. Aquest llibre et convida a degustar un bon vermut acompanyat amb qualsevol de les més de 100 receptes que inclou el llibre, pensades tant per als paladars més exigents com per aquells que s'inicien als fogons.

Fotografia de: Xabier Mendiola

Toni Monné

Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat en diferents publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i va dirigir durant més de deu anys dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya (Cocina Fácil i Comer Bien). També ha dirigit la revista Lecturas Especial Cocina, la col·lecció de minillibres “Con Mucho Gusto” i ha estat assessor editorial de Comer y Beber.

Xabier Mendiola és l’autor de Barcelona gastromía y cocina i coautor dels llibres Emoción en el plato, Del huerto a la mesa, Del bosque a la mesa, Quesos y Paisajes, Los mejores bocadillos del mundo i Pica-Pica, publicat també a Cossetània.

Recull de premsa

La Conca 5.1 (entrevista) - 10/05/2016

Papers de vi - desembre 2015

La Conca 5.1 - desembre de 2015

Vilaweb - 12/12/2015