La Querosenca

Marc Capdevila Clapera

La Querosenca

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,50€

Col·lecció: Notes de color, núm. 44

ISBN: 978-84-9791-909-8

Nombre de Pàgines: 184

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Novembre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

La Querosenca

Marc Capdevila Clapera

Com en una torrentada d’estiu, la maleïda crisi s’endu riu avall l’empresa d’en Barnils, el més espavilat de tots els promotors de Barcelona. La família se li desmunta, els amics pateixen amnèsia sobtada i el seu soci, el benvolgut Artís, se suïcida. L’atzar i els creditors el porten a refugiar-se a les Guilleries, un entorn on se sent com un peix fora de l’aigua. Des d’allà farà memòria dels disbarats comesos, al temps que els singulars vilatans li obren les portes del seu món a través de La Querosenca, una cooperativa de treballadors que amaga uns fets obscurs del passat.

Marc Capdevila Clapera

Marc Capdevila Clapera (Vic,1966), guanyador de diversos certàmens de relat curt, l’any 2007 va rebre el premi Sebastià Juan Arbó de novel·la amb Aigua pudenta, una narració que té lloc durant la postguerra a Tona, el poble on viu des de fa anys amb els seus. Si bé el món de l’empresa és el seu àmbit professional, la literatura, la pintura o l’activitat creativa de manera genèrica són les seves grans passions. D’aquí que no deixi mai la ploma, ja sigui com articulista, assagista, novel·lista o guionista.

Recull de premsa

La Querosenca, de Marc Capdevila (Jesús M. Tibau / blog Tens un racó dalt del món)

Marc Capdevila: "Amb «La Querosenca» jo volia parlar de crisi, no només econòmica, sinó també moral, social..." (Sala de premsa de Cossetània)

Marc Capdevila novel·la el ‘boom’ i la crisi del totxo a ‘La Querosenca’ (Jordi Vilarrodà / diari El9Nou.cat)

"El cooperativisme i una frase d'autoajuda redimeixen el protagonista" (Lluís Bonada / setmanari El Temps)

‘La Querosenca’, Marc Capdevila (web Llegir en cas d'incendi)