La peixera

Toni Cabré

La peixera

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,00€

Col·lecció: Quaderns de la Font del Cargol, núm. 8

ISBN: 978-84-9034-732-4

Nombre de Pàgines: 104

Mides: 15 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

La peixera

Toni Cabré

A cinc informàtics l’empresa els anuncia una dràstica reducció de personal. Què cal fer davant d’un conflicte tan habitual al món d’avui? Ells no ho dubten: oposar-s’hi col·lectivament, tots a l’una, com s’ha fet sempre en els conflictes laborals.

Però no trigaran en adonar-se que la seva és una actitud del món d’ahir. Els dubtes i els ressentiments acumulats entre ells sorgeixen aviat, i els acaben abocant al pitjor dels errors: lluitar tots contra tots, a la desesperada.

Estrenada professionalment al Versus Teatre de Barcelona amb bona acollida de públic i crítica, La peixera (premi de teatre Ciutat d’Alcoi) és una peça de gran força dramàtica on l’autor, Toni Cabré, hi retrata un dels temes constants de la seva dilatada producció teatral: la perversitat a què pot arribar l’individu en la nostra societat.

Toni Cabré

Toni Cabré (Mataró, 1957) és dramaturg, enginyer, guionista i gestor cultural. Entre les seves obres teatrals premiades, publicades i estrenades destaquen: Estrips, sobre la violència de gènere; Històries d’amor, sobre les maquinacions empresarials; Viatge a Califòrnia, sobre la corrupció; Navegants, sobre les relacions per Internet; Teoria de catàstrofes, sobre la fragilitat humana; Iglú, sobre les prejubilacions; Demà coneixeràs en Klein, sobre el mobbing; Lletra petita, sobre la identitat, i Les verges virtuals, sobre l’integrisme. També ha escrit guions de sèries de televisió com Poble Nou, Secrets de família, Nissaga de poder, Laberint d’ombres, La Riera i Olor de Colònia.

Recull de premsa

Tribuna Maresme - novembre del 2018

Els llibres que he llegit - 07/10/2018

El Punt Avui - 29/09/2018

El Periódico - 19/09/2018

Núvol / L'apuntador - 16/09/2018