La Filomena llaminera (Premiat als Gourmand Awards'12)

Esmorzars, berenars i postres naturals i saludables per a pares i fills

Josefina Llargués

La Filomena llaminera (Premiat als Gourmand Awards'12)

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,50€

Col·lecció: El Globus, núm. 4

ISBN: 978-84-15456-06-3

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 68

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

La Filomena llaminera (Premiat als Gourmand Awards'12)

Esmorzars, berenars i postres naturals i saludables per a pares i fills

Josefina Llargués

Després de La Filomena els fogons remena, doblement premiat pels Gourmand International World Cookbook Awards 07, com a «millor llibre de cuina per a nens i família en català» i «millor llibre de cuina vegetariana en català», torna a estar amb nosaltres amb una nova aventura culinària. Com qualsevol altra assignatura del currículum escolar, l’educació en la salut és vital per al desenvolupament físic i emocional dels nostres fills.

Amb aquest objectiu a La Filomena llaminera, protagonitzat pel mateix personatge que us va acompanyar en el llibre anterior i que també està pensat perquè els més petits de la casa puguin pintar-lo, us proposo tot un seguit de suggeriments, consells útils i receptes llamineres, senzilles, divertides i, especialment, saludables, per compartir amb els vostres fills. Una dieta sana i equilibrada no implica necessàriament privar-nos de petits plaers de tant en tant. Tot i que no convé abusar-ne, les postres poden ser un plat nutritiu i saborós per a tota la família, si tenim presents algunes recomanacions bàsiques que anirem desgranant al llarg del llibre. Com a pares, hem d’invertir temps i dedicació en educar el paladar dels nostres fills i, certament, no és pas una tasca fàcil.

Josefina Llargués

Josefina Llagués és llicenciada en Psicopedagogia, logopeda, postgraduada en Psicopatologia Clínica i màster en Salut i Nutrició. La seva inquietud i interès pel món de les teràpies naturals la van portar a cursar també estudis de naturopatia i homeopatia. En l’actualitat, compagina la docència a diferents centres amb la pràctica professional a la seva consulta.

Recull de premsa

Web de Josefina Llargués

Facebook de "La Filomena"

 

Tarragona21 - 07/06/2018

Vidasana.org - 15/06/2016

Youmekids (recepta) - 02/06/2016 

Youmekids - 26/05/2016

Soycomocomo - 29/12/2015

Ara Criatures - 25/12/2015

SER Catalunya / programa Què vols ser? - 01/10/2015