La dona d’aigua i en Jepet

Magí Mañé i Manel Sastre

La dona d’aigua i en Jepet

Afegir al cistell

Preu: 8,40€

Col·lecció: La Baldufa, núm. 3

ISBN: 978-84-95684-62-2

Nombre de Pàgines: 24

Nombre d'il·lustracions: 11

Mides: 17x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Abril del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

La dona d’aigua i en Jepet

Magí Mañé i Manel Sastre

Les dones d’aigua són uns esperits màgics que encisen tothom qui les veu. Aquesta és la història d’un jove, en Jepet, que s’enamora bojament d’una dona d’aigua. La llegenda ha inspirat una espectacular peça de bestiari popular que ha impulsat l’Associació Grallers de Bellvei.

Il·lustracions de: Dolors Sans Osete

Magí Mañé i Manel Sastre

Magí Mañé Sans (Bellvei, 1962) és aficionat al teatre i a la música. Des de ben jove ha format part de diversos grups amateurs de teatre. El 1997 va començar a tocar la gralla i des d'alsehores pertany al grup de Grallers de Bellvei, des d'on ha treballat per a la promoció de la cultura tradicional i popular. 

Manel Sastre Papasseit (Tarragona, 1968) és periodista; actualment treballa a Catalunya Ràdio. Ha escrit diversos guions radiofònics que han estat premiats en certàmens literaris. Aficionat a la lectura i a la cultura tradicional, ha participat en l'impuls de l'associació Grallers de Bellvei com a eina per al foment de la cultura popular. 

Dolors Sans Osete (Vilafranca, 1958) és un artista penedesenca que, des de fa més de deu anys, crea dracs, capgrosos, gegants i altres bèsties fantàstiques qe té escampades per tot Catalunya. Les il·lustracions d'aquest conte són la seva primera experiència en el món editorial.