La divinització de Jesús de Natzaret

Josep Gil i Ribas

La divinització de Jesús de Natzaret

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 20,30€

Col·lecció: Història del pensament cristià, núm. 1

ISBN: 978-84-9791-577-9

Nombre de Pàgines: 336

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

La divinització de Jesús de Natzaret

Josep Gil i Ribas

Aquest llibre és el primer d’una col·lecció que pretén presentar amb esperit crític la història del pensament cristià, situat en les coordenades de religió, fe, teologia, cultura i Església, i sempre dependent dels fets històrics. El text mostra el naixement del pensament cristià i vol respondre a la pregunta de com s’arribà a la formulació de la divinització de Jesús. L’autor analitza els testimonis d’una fe i d’una cultura que, tot i pertànyer al judeocristianisme, s’obriren a l’ecumene del món grecoromà, on arrelarà el missatge evangèlic i on naixerà pròpiament aquest pensament.

Josep Gil i Ribas

Josep Gil i Ribas (Reus, 1928) és prevere de Tarragona. Llicenciat en Teologia per la Universitat Gregoriana de Roma, va ampliar estudis a Alemanya i es doctorà el 1982. Ha exercit la docència a la Facultat de Teologia de Catalunya, a Deusto, a Tolosa de Llenguadoc i a altres centres superiors de Colòmbia. És membre numerari de la Reial Acadèmia de Doctors de Catalunya. Ha publicat, entre altres llibres, Signes de pertinença a l’Església; Evangeli i home d’avui; Els nostres morts no envelleixen; Escatologia; La benaurança del cel i l’ordre establert; De la «nosa» a la «nostàlgia» de Déu; Cartes a Laura; L’esperança que no mor; Jesús, Fill de Déu i germà dels homes, i Al principi hi hagué la dona.

Recull de premsa

Josep Gil i Ribas firma els dos primers llibres d'una col·lecció religiosa de Cossetània (diari El Punt)

Josep Gil: "En aquests llibres que presento hi dic el que jo penso sobre el pensament del cristianisme" (Sala de premsa de Cossetània)

Dos nous llibres de Josep Gil i Ribas (Joan Boronat / setmanari Catalunya Cristiana)