La cuina de les àvies del Priorat

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,50€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 60

ISBN: 978-84-9034-170-4

Nombre de Pàgines: 112

Nombre d'il·lustracions: 32

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Octubre del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de les fondes i els restaurants del Priorat han mantingut la tradició de la cuina de les àvies. En aquest recull hi trobareu de tot i més.

Plats de cullera, olles i plats d’hivern; o plats més festius amb tall: botifarres, pilotes i vegetals de recol·lecció. També coques de recapte, amb arengades i rovellons. Menjars del tros: arròs a la cassola, de conill, de bacallà…  I les postres i els dolços, dels quals el Priorat n’és una terra privilegiada. Les canyes, les coques, les llepolies fregides: orelletes, orellons amb mostillo i fruites de tardor.

Deixeu-vos abrigar pels gustos d’aquest llibre, cuineu-los, i introduïu-vos en els plaers senzills de la cuina tradicional del Priorat.

Agrupació per a la Restauració i el Turisme Rural al Priorat

L’Agrupació per a la Restauració i el Turisme Rural al Priorat, impulsora d'aquest llibre, va néixer per respondre a les necessitats de les nombroses fondes i els petits restaurants del Priorat.

Des de 1996 ha posat en marxa innumerables cursos formatius: anglès, informàtica, manipulació d’aliments, seguretat, postres i pastissos, sopes i carns…

Sempre ha volgut recuperar la cuina tradicional dels nostres pobles.

Recull de premsa

Vilaweb Gastronomia 25/08/2014

Ruthtroyano.cat 7/11/2013

Premsa

Dossier de premsa