La cuina de l'Àvia Remei (Portàtil) - 19a edició

Remei Ribas Aguilera

La cuina de l'Àvia Remei (Portàtil) - 19a edició

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 8,95€

Col·lecció: Portàtil, núm. 3

ISBN: 978-84-9791-892-3

Nombre de Pàgines: 224

Mides: 12,5 x 18 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

La cuina de l'Àvia Remei (Portàtil) - 19a edició

Remei Ribas Aguilera

Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre ple de la riquesa culinària pròpia de les nostres terres; tot un món de possibilitats que ens ofereix la cuina tradicional catalana i que l’Àvia Remei, coneguda sobretot per la seva participació a diferents programes de Catalunya Ràdio, ens presenta d’una manera senzilla però acurada que farà contents tant els qui tot just s’inicien en aquest art com als paladars més experimentats.

Remei Ribas Aguilera

Nascuda a Mataró, ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La Columna, presentat per Júlia Otero. Ha publicat La cuina de l’Àvia Remei, Plats i secrets de l’Àvia Remei, L’Àvia Remei talla el bacallà, juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar!, Els millors plats de l’Àvia Remei i Les millors postres de l’Àvia Remei. Ha rebut reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.

Recull de premsa

Neix Portàtil, la col·lecció de llibres de butxaca de les editorials independents catalanes (Sala de premsa de Cossetània)

Quatre blogs promocionen els llibres de la col·lecció Portàtil (Sala de premsa de Cossetània)

Àvia Remei (ETV / Llobregat Tv)