Jaume I

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 6,95€

Col·lecció: Els més GRANS per als més PETITS, núm. 2

ISBN: 978-84-9034-402-6

Nombre de Pàgines: 32

Nombre d'il·lustracions: 23

Mides: 23,3 x 16,5 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Març del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Fa molt i molt de temps… Catalunya vivia temps difícils. Necessitava algú amb valentia i determinació, i un home va acudir al seu rescat. Aquest home era un rei, Dom Jaume, a qui avui el coneixem com Jaume I el Conqueridor. Gràcies a les seves polítiques, no només va allunyar els enemics del país, sinó que també en va eixamplar les fronteres. Va portar el català a Mallorca i València, i va fer que al Mediterrani hi onegés la senyera. Durant segles, els catalans n’han explicat les gestes generació rere generació, i ara arribat el moment que les expliquem als més petits.

Il·lustracions de: David Maynar Gálvez

Marià Veloy i David Maynar

Marià Veloy (Barcelona, 1978). Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, fa més de dotze anys que es guanya la vida com a escriptor. Ha publicat dos novel·les, i un grapat de llibres de no ficció. També és autor de llibres infantils com Mi primer Machado.

David Maynar (Saragossa, 1970). Llicenciat en Belles Arts per la facultat Sant Jordi de Barcelona. Premi Junceda d’il·lustració multimèdia, ha col·laborat com il·lustrador i dibuixant per a una mà de projectes editorials, en l'àmbit del llibre il·lustrat (Tinc un any, Veig Veig, una tarda al parc...) aplicacions digitals, premsa i programes educatius.

Recull de premsa

Biblioteques de la Generalitat / Bibliografia selectiva - juny 2016

Biblioteques de Vilanova i la Geltrú / programa Més content que un gínjol - 07/05/2016

La Petita Llibreria - 29/03/2016