Itineraris viscuts per les comarques meridionals

Josep M. Sugranyes

Itineraris viscuts per les comarques meridionals

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: El Tinter, núm. 29

ISBN: 978-84-95684-60-8

Nombre de Pàgines: 208

Nombre d'il·lustracions: 11

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Abril del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

Itineraris viscuts per les comarques meridionals

Josep M. Sugranyes

En aquests Itineraris viscuts, l’autor hi pretén narrar unes excursions per camins de muntanya i intenta plasmar-hi, junt amb la bellesa del paisatge, una relació humana farcida de les vivències pròpies d’una caminada, amb tocs d’humor i anècdotes d’aquelles que conformen una època determinada, amb les seves maneres de fer i de viure, i tot plegat guarnit amb apunts de fets rellevants que han passat a formar part de la història d’aquestes anomenades comarques meridionals de Catalunya.

Il·lustracions de: Juli Garola

Josep M. Sugranyes

Josep M. Sugranyes nascut a Reus el 9 d'abril del 1939. Va estudiar batxillerat a l'Institut Antoni Gaudí de Reus i posteriorment va fer dos cursos de Medicina a la Universitat de Santiago de Compostel·la. S'integrà al negoci familiar. En el decurs dels anys ha passat per diverses ocupacions i càrrecs: administrador de la finca Parc Samà de Cambrils; secretri dels ajuntaments de les Borges del Camp, Prades, Capafonts, la Febró i Vallclara: gerent del Consell Comarcal del Baix Camp; membre directiu de diversos clubs i associacions. Ha estat col·laborador de diverses publicacions i diaris de la demarcació, i ha publicat la Història del Club Tennis Menterols, Garbellada de refranys, De Reus a Prades i Poblet i Pere Vidiella, artista, professor i mestre. Actualment exerceix com a gestor.

Recull de premsa

Ha mort Josep Maria Sugranyes, autor de "Garbellada de refranys" i "De Reus a Prades i Poblet" (Sala de premsa de Cossetània)