Hortalisses de Catalunya

Toni Llobet i Salvador Garcia-Arbós

Hortalisses de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,00€

Col·lecció: Miniguia de camp

ISBN: 978-84-9034-676-1

Nombre de Pàgines: 16

Mides: 12,5 x 20 cm

Enquadernació: Desplegable plastificat

Data primera edició: Febrer del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Hortalisses de Catalunya

Toni Llobet i Salvador Garcia-Arbós

Més de 80 varietats, els seus usos culinaris, quan conrear-les i com gaudir-ne

Còmoda guia en format de paper plastificat desplegable que inclou les 80 varietats d'hortalisses de Catalunya, els seus usos culinaris, quan conrear-les i com gaudir-ne. A cada làmina s’hi troben il·lustrades entre 6 i 8 varietats diferents acompanyades d'un petit text i unes icones amb informació complementària per facilitar-ne la identificació, així com curiositats i consells. S’afegeixen unes altres icones que indiquen els períodes de conreu, el moment de gaudir-ne, la sembra, la plantació i la collita, i d'una manera molt àmplia s'expliquen sobretot els usos culinaris. Inclou el nom científic i el nom popular en castellà i anglès.

Toni Llobet i Salvador Garcia-Arbós

Toni Llobet François (Barcelona, 1975). Artista i naturalista, autor de materials de divulgació i educació ambiental en múltiples formats. Creador de les guies de fauna i flora dels espais naturals de Catalunya, i il·lustrador del Handbook of the Mammals of the World.

Salvador Garcia-Arbós (Besalú, 1962). Enginyer tècnic agrícola i periodista. Redactor del diari El Punt durant vint anys, on va signar les antològiques “Contres de la rega a l’hort”. És autor de diversos llibres sobre gastronomia a Catalunya i col·laborador en aquesta temàtica en múltiples formats, en ràdio i premsa escrita, impresa i digital.