Horta-Guinardó

Baix Guinardó, Can Baró, El Carmel, La Clota, La Font d’en Fargues, El Guinardó, Horta, Montbau, Sant Genís dels Agudells, La Teixonera, la Vall d’Hebron

Antoni Capilla i Frederic Camallonga

Horta-Guinardó

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,90€

Col·lecció: Barcelona barri a barri, núm. 2

ISBN: 978-84-9791-860-2

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 120

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Horta-Guinardó

Baix Guinardó, Can Baró, El Carmel, La Clota, La Font d’en Fargues, El Guinardó, Horta, Montbau, Sant Genís dels Agudells, La Teixonera, la Vall d’Hebron

Antoni Capilla i Frederic Camallonga

Horta-Guinardó és el districte de Barcelona amb una major diversitat física i humana. Des de la Travessera de Gràcia fins al peu del Tibidabo, dins dels seus límits hi ha espai per a barris residencials i barris obrers, per a blocs de pisos construïts als anys 50 i 60, i per a torres d’estiueig bastides per la petita burgesia barcelonina, a la segona meitat del segle XIX. El districte té nombrosos llocs atractius que val la pena visitar, com l'Hospital de Sant Pau, el Parc de les Aigües, la bateria antiaèria del turó de la Rovira, els safarejos, el Pavelló de la República, antics palauets com la Granja Vella o el Palau de les Heures, el Parc del Laberint i el Velòdrom, i nombroses fonts, masies i torres modernistes.

Fotografia de: Frederic Camallonga

Antoni Capilla i Frederic Camallonga

Antoni Capilla (1964) ha treballat a El Noticiero Universal, Diari de Barcelona i El Periódico. És autor, entre d’altres llibres, d’Orígenes del cine: Estados Unidos (2007), Ruta del Modernisme (2004), Barcelona sana (2004), Telemanía, las 500 mejores series de televisión de nuestra vida (1999) i La premsa de sorra (1994). Frederic Camallonga (1965) ha treballat a la revista Ajoblanco i al Diari de Barcelona. Especialitzat en arquitectura i paisatge, és autor gràfic de les col·leccions Mirall de Catalunya: Barcelona, Lleida, Girona (2005-2007), Picture Guidebooks: Toledo, Madrid, Valencia, Barcelona, La Coruña i Santiago (2001-2004), entre d’altres.

Recull de premsa

Curiosa Barcelona - 18/03/2015

Antoni Capilla: "Reivindiquem el patrimoni d'Horta-Guinardó perquè els barcelonins vinguin a conèixer tots els seus elements d'interès" (Sala de premsa de Cossetània)

Barcelona barri a barri (Pablo-Ignacio de Dalmases / diari "Marítimas")

El programa Cabaret elèctric, d'Icat Fm, parla sobre la col·lecció Barcelona barri a barri (Cabaret elèctric / Icat fm)

Antoni Capilla: "Les guies de Barcelona barri a barri es dirigeixen als veïns de la ciutat, perquè descobreixin la Barcelona que no coneixien" (Sala de premsa de Cossetània)

Una guia repassa els 100 indrets més interessants d’Horta-Guinardó (BTV Notícies)