Histèries de la ràdio

Ràdio Reus – 75 anys

DDAA

Histèries de la ràdio

Afegir al cistell

Preu: 12,00€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-95684-68-4

Nombre de Pàgines: 96

Nombre d'il·lustracions: 26

Mides: 22,5 x 23,9 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Abril del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

Histèries de la ràdio

Ràdio Reus – 75 anys

DDAA

Per commemorar la celebració dels 75 anys de Ràdio Reus va sorgir la idea de fer un llibre sobre la part més humana i amable de la vida de l’emissora durant tots aquests anys. El resultat és aquest llibre que explica les històries i anècdotes de cada dia, els records de la gent i dels fets que han passat pels estudis i per antena. No es tracta només de mirar-se el melic, sinó de compartir aquesta vida interna de i a la Ràdio. Són històries petites, de facècies i d’entremaliadures i d’anècdotes que a vegades només tenen sentit per a aquells que coneixen el sector. Imagineu-vos que un dia un gran cuiner es dediqués a explicar les coses que passen de debò als fogons, un indret molt allunyat dels clients que s’asseuen a les taules del restaurant; doncs bé, això és el que fan els autors amb la seva visió dels 75 anys de Ràdio Reus. Una manera distesa i agradable d’explicar les interioritats de moltes dècades d’emissió de la ràdio més antiga de les comarques meridionals.

DDAA

Sempre que els professionals de la ràdio es troben fora de la feina per qualsevol motiu, no ho dubtin, acaben rememorant anècdotes viscudes. El de la ràdio és un ofici molt vocacional i existeix un grau important de passió en el seu exercici. I, sovint, aquesta manera de fer les coses genera situacions que, tot i no entrar a formar part de la gran història del mitjà de comunicació, el fet de conèixer-les pot ajudar a entendre l'esperit que s'amaga darrere cada missatge radiofònic emès.

Ràdio Reus ha fet 75 anys i hem volgut aprofitar l'ocasió per oferir aquesta visió diferent i poc habitual de la història d'aquesdt mitjà de comunicació tan vinculat a una ciutat i a unes comarques determinades, a les quals ha volgut servir exercint de testimoni de la història de cada dia. Aquest llibre no deixa de ser l'anecdotari de com s'ha explicat aquesta història. En definitiva, un catàleg de les histèries de la història.

Josep Roguer

Director de Ràdio Reus