Heydrich i les agents del saló Kitty

XXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre

Miquel Esteve i Valldepérez

Heydrich i les agents del saló Kitty

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 12,60€

Col·lecció: Notes de color, núm. 18

ISBN: 978-84-9791-382-9

Nombre de Pàgines: 152

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Agost del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

Heydrich i les agents del saló Kitty

XXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre

Miquel Esteve i Valldepérez

Aquesta obra, que és a mig camí entre la novel·la històrica i el thriller, recull amb habilitat narrativa alguns dels episodis més estremidors de l’Alemanya nazi, al voltant de la fi gura de l’Ober-gruppenführer de les SS Reinhard Heydrich, i reflecteix amb un remarcable deix de sensibilitat l’impacte del testimoni d’una agent ensinistrada en un bordell berlinès al servei del Tercer Reich en els seus companys ancians de residència. Sens dubte, es tracta d’una trepidant descripció d’un dels episodis més controvertits de la cosmologia nazi, que posa a l’abast del lector l’esgarrifosa personalitat d’un dels personatges més cruels de la Segona Guerra Mundial, el Carnisser de Praga.

Miquel Esteve i Valldepérez

Miquel Esteve (Móra la Nova, 1969) és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Debuta en el món literari amb la novel·la Heydrich i les agents del saló Kitty (XXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, 2007), publicat per Cossetània Edicions. L’any 2008, ha estat guardonat amb el XX Premi Literari Vila d’Ascó per un thriller històric amb rerefons alquímic, Baphomet, que també serà publicat per Cossetània Edicions. Actualment cursa estudis de la llicenciatura d’Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya i és membre de la Junta Directiva del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre. Compagina la passió per la literatura, les humanitats en general i l’escriptura amb la gerència d’una petita empresa familiar agrícola i oleícola.

Recull de premsa

L'excel·lent debut com a novel·lista de Miquel Esteve (Jordi Ferré / blog De tard en tard)

Andreu Carranza: "Heydrich i les agents del saló Kitty està escrit amb una gran maduresa literària, tot i què és el primer llibre de Miquel Esteve" (Sala de premsa de Cossetània)

Les mil cares del mal? (David T. Baró / blog Llibròfags)

Heydrich i les agents del saló Kitty (Sílvia Romero / blog Caducitat immediata)