Herbes a la carta

Receptes de cuina silvestre

Montserrat Enrich i Elisenda Carballido

Herbes a la carta

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,90€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 62

ISBN: 978-84-9034-198-8

Nombre de Pàgines: 208

Nombre d'il·lustracions: 34

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Herbes a la carta

Receptes de cuina silvestre

Montserrat Enrich i Elisenda Carballido

Les herbes del camp i del meu jardí es poden menjar? Com puc reconèixer les plantes comestibles? On les puc trobar? Com i quan les he de collir? Com cuinar-les perquè siguin apetitoses? Realment són nutritives? Què ens aporten?

Herbes a la carta ens porta per un viarge a través de la hiatòria de la nostra cuina, analitzada a través de l'òptica del consum d'herbes silvestres. Ens presenta algunes de les plantes salvatges més habituals i ens ensenya com collir-les, cuinar-les i gaudir-ne, tot tenint sempre presents les seves característiques medicinals i, sobretot, els seus elements nutritius, que fan que el seu consum esdevingui un tresor dietètic que cal conèixer. Un llibre per iniciar-se en la cuina de plantes dels nostres prats i riberes.

Montserrat Enrich i Elisenda Carballido

Montserrat Enrich és llicenciada en Ciències de la Informació. Fa més de trenta anys que col·labora en la premsa comarcal i ha publicat diversos llibres de temàtica local. L’any 2002 es va iniciar en el periodisme de gastronomia amb el llibre La cuina de la llènega. Aficionada a la cuina, les plantes i els bolets, fa anys va començar a interessar-se per la comestibilitat de les herbes silvestres. Primer, com a afició; però després més seriosament, amb diverses estades a França i Suïssa amb François Couplan i Françoise Marmy, etnobotanistes reconeguts.

Elisenda Carballido és diplomada en Nutrició i Dietètica i experta en l’àmbit de les plantes medicinals i comestibles. Ha rebut també formació a través d’estades a Suïssa amb Françoise Marmy. Actualment col·labora en el web www.botanical-online.com en l’elaboració de continguts.

Recull de premsa

Vilaweb - 15/12/2014

Ets el que menges - 02/12/2014

RAC1 / Tot és possible - 08/10/2014

Premsa

Dossier de premsa