Guia dels bolets dels Països Catalans

Ramon Pascual i Lluvià

Guia dels bolets dels Països Catalans

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 25,50€

Col·lecció: Guies de camp, núm. 2

ISBN: 978-84-9034-243-5

Nombre de Pàgines: 296

Nombre d'il·lustracions: 350

Mides: 14,2 x 21 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Guia dels bolets dels Països Catalans

Ramon Pascual i Lluvià

La Guia dels bolets dels Països Catalans és un llibre de referència per a tots els amants dels bolets, els quals hi poden trobar la informació necessària per reconèixer la majoria de les espècies que surten al país i que tenen un cert interès científic, ecològic i gastronòmic. Així mateix, permet evitar les confusions amb els bolets tòxics. També inclou unes claus de classificació que ajuden a la determinació dels bolets agrupats segons els criteris taxonòmics actuals i algunes dades sobre la microscòpia.

Aquesta nova edició posa al dia la nomenclatura, i els noms populars estan revisats d'acord amb els criteris actuals. Hi ha un major nombre de les espècies considerades fins a arribar a 225, amb fotografies nombroses i de molta qualitat.

Ramon Pascual i Lluvià

Ramon Pascual va cursar estudis de biologia a la Universitat de Barcelona i encaminà la seva activitat professional cap a la divulgació de les ciències, amb una activa presència en el món editorial i amb la participació en nombrosos cursos, conferències i altres activitats culturals per crear l’interès i el coneixement del món vegetal i, molt especialment, dels bolets. És soci fundador de la Societat Catalana de Micologia i en va ser president durant 4 anys.

Ha publicat diverses guies de camp, de les quals a Cossetània Edicions: Guia dels arbustos dels Països Catalans, Guia de bolets per a nois i noies, Guia d’arbres per a nois i noies (Premi Crítica Serra d’Or, 2010), Guia de plantes per a nois i noies i Males herbes i és el responsable la col·lecció Physis d’aquesta editorial.

Recull de premsa

RacóCatalà.cat - 20/11/2014

RAP 107 - 10/10/2014

TV3 / Divendres - 01/10/2014

dBalears - 14/09/2014

 

Premsa

Dossier de premsa