Guia dels arbustos dels Països Catalans

Ramon Pascual i Lluvià

(Segona edició)

Guia dels arbustos dels Països Catalans

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 19,90€

Col·lecció: Guies de camp, núm. 1

ISBN: 978-84-9034-197-1

Nombre de Pàgines: 192

Nombre d'il·lustracions: 68

Mides: 15 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Guia dels arbustos dels Països Catalans

Ramon Pascual i Lluvià

(Segona edició)

Es pot dir que aquesta guia és un clàssic i un referent per a totes aquelles persones, amants del contacte amb la natura i amb el neguit de descobrir la vegetació que en forma part, a les quals els ha servit per a identificar els principals arbustos del nostre país.

De fet, els arbres i els arbustos són les plantes més representatives del paisatge. Moltes comunitats vegetals es defineixen per la presència de certs arbres i d’alguns arbustos concrets del sotabosc, com ara el bosc de pi negre amb neret, la roureda amb boix o bé l’alzinar amb marfull.

Unes acurades claus de classificació i la descripció de 150 espècies d'arbustos autòctons, acompanyades de dibuixos i fotografies, conformen aquesta guia, una eina pensada per ajudar-nos a conèixer millor el nostre entorn, a saber interpretar-lo, a aprendre a valorar-lo i a lluitar per conservar-lo.

Ramon Pascual i Lluvià

Ramon Pascual va cursar estudis de Biologia a la Universitat de Barcelona i encaminà la seva activitat professional cap a la divulgació de les ciències, amb una activa presència en el món editorial i en l’organització de cursos, conferències i exposicions relacionats amb el món dels bolets.

Ha publicat Guia d'arbres dels Països Catalans, i amb Cossetània Edicions, Guia de bolets per a nois i noies, Guia d'arbres per a nois i noies (Premi Crítica Serra d'Or, 2010), Guia de plantes per a nois i noies i Males herbes. És el responsable de la col·lecció Physis d'aquesta editorial.

Recull de premsa

TV3, El Medi Ambient - 20/06/2014

El Punt Avui - 04/04/2014

 

Premsa

Dossier de premsa