Guia dels arbres dels Països Catalans

Ramon Pascual i Lluvià

Guia dels arbres dels Països Catalans

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 22,50€

Col·lecció: Guies de camp, núm. 3

ISBN: 978-84-9034-358-6

Nombre de Pàgines: 240

Mides: 15,3 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Guia dels arbres dels Països Catalans

Ramon Pascual i Lluvià

En aquest llibre hi trobarem la relació de totes les espècies arbòries autòctones dels Països Catalans, els arbres fruiters dels conreus tradicionals i algunes espècies exòtiques plantades en els nostres parcs i jardins.

Aquesta obra, amb il·lustracions a tot color i rigor científic, ajudarà moltes persones interessades i compromeses amb el món natural a identificar els arbres del país.

Així, doncs, teniu a les mans una nova guia que ha de facilitar que tothom saludi els arbres pel seu nom.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Ramon Pascual i Lluvià

Ramon Pascual va cursar estudis de biologia a la Universitat de Barcelona i encaminà la seva activitat professional cap a la divulgació de les ciències, amb una activa presència en el món editorial i amb la participació en nombrosos cursos, conferències i altres activitats culturals per crear l’interès i el coneixement del món vegetal i dels bolets.

Ha publicat més de 20 guies de camp, de les quals, a Cossetània Edicions, Guia dels arbustos dels Països Catalans i Guia dels bolets dels Països Catalans, a la col·lecció Guies de Camp, on ara s’afegeix la tercera, aquesta nova Guia dels arbres dels Països Catalans. I també ha publicat Guia d’arbres per a nois i noies (Premi Crítica Serra d’Or, 2010), Guia de plantes per a nois i noies i Males herbes, i és el responsable de la col·lecció Physis d’aquesta editorial.

Recull de premsa

Blog Fonts naturals, aigua,... - 13/04/2018

Serra d'Or - setembre del 2016

Racó Català - 29/02/2016

El Punt Avui - 17/01/2016