Guia d’observació del cel de nit

Jordi Mazón, Marcel Costa i Ester Gil

Guia d’observació del cel de nit

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 7,50€

Col·lecció: Miniguies de natura, núm. 11

ISBN: 978-84-9034-482-8

Nombre de Pàgines: 64

Nombre d'il·lustracions: 54

Mides: 9,5 x 16 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Guia d’observació del cel de nit

Jordi Mazón, Marcel Costa i Ester Gil

Aquesta guia introdueix el lector en l’apassionant món del cel nocturn. És una eina per conèixer les diferents constel·lacions, els planetes, la Lluna i alguns fenòmens poc freqüents, com ara eclipsis, aurores boreals, estels fugaços o pluges d’estrelles, que es poden observar a simple vista o amb uns binocles o un telescopi domèstic.

Jordi Mazón, Marcel Costa i Ester Gil

Jordi Mazon Bueso (Barcelona, 1973), llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (1998) i màster en Climatologia Aplicada per la mateixa Universitat (2000). Professor de física, des del 1998 és secretari general de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics, i des del 2004 responsable de la vocalia Ciència i Ensenyament de l’Associació Catalana de Comunicació Científica. És també membre del Consell d’Administració del Servei Meteorològic de Catalunya. És autor de diversos llibres i articles de divulgació científica, i ha desenvolupat treballs d’investigació en el camp de la física de l’atmosfera.

Marcel Costa Vila (Barcelona, 1960), biòleg de formació i afeccionat a la meteorologia des de la infància. Professor de ciències, és autor o coautor de llibres i articles de divulgació i recerca científica sobre temes diversos, així com d’alguns llibres de text. És membre actiu de l’ACOM (Associació Catalana d’Observadors Meteorològics) des de fa anys. Ha impartit diversos cursos i xerrades de divulgació de la meteorologia i la climatologia, adreçades tant a professionals de l’ensenyament com al públic en general.

Recull de premsa

Catalunya Ràdio / Meteomauri - 21/07/2016

El Punt Avui - 17/07/2016