Guia d'arbres per a nois i noies

Premi Crítica "Serra d'Or" Juvenil (Coneixement) 2010

Ramon Pascual

Guia d'arbres per a nois i noies

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 20,80€

Col·lecció: Guies de camp per a nois i noies, núm. 1

ISBN: 978-84-9791-555-7

Nombre de Pàgines: 208

Nombre d'il·lustracions: 360

Mides: 14,2 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Octubre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Guia d'arbres per a nois i noies

Premi Crítica "Serra d'Or" Juvenil (Coneixement) 2010

Ramon Pascual

La Guia d’arbres per a nois noies és moderna, innovadora, amb unes claus de classificació senzilles i de fàcil maneig, que serveixen per poder identificar els arbres, acompanyades, a més a més, d’informació suficient per saber interpretar les comunitats en què s’agrupen i la seva significació en el paisatge. La guia comença amb 10 temes monogràfics que expliquen com són els arbres i cadascuna de les seves parts, les característiques del paisatge i els trets més remarcables dels principals boscos del país. A continuació inclou la descripció d’uns 50 arbres autòctons, acompanyades de dibuixos i fotografies. També hi ha descrits 26 arbres plantats als parcs i als carrers i 15 arbres fruiters. Núria Duran ha seleccionat els textos corresponents a curioses històries relacionades amb els arbres, la utilitat de la fusta i altres virtuts i aplicacions medicinals i comestibles. Dedicat sobretot al jovent, però els no tan joves descobriran en aquest llibre un millor coneixement del medi natural i una motivació per conservar-lo i estimar-lo.

Editat per: Núria Duran, Mònica Pascual

Ramon Pascual

Micòleg, autor de la Guia dels bolets dels Països Catalans, Guia d’arbres dels Països Catalans i en aquesta mateixa editorial (2008) Guia de bolets per a nois i noies. La favorable acollida que va tenir l’ha motivat a fer una nova proposta dirigida a un mateix col·lectiu, el jovent del nostre país, destinada a aprofundir en el coneixement dels arbres.

Recull de premsa

La "Guia d'arbres per a nois i noies" conté unes claus de classificació senzilles i de fàcil maneig per poder identificar els arbres en el seu context (Sala de premsa de Cossetània)

Ramon Pascual: "Guia d'arbres per a nois i noies" dóna a conèixer la natura d'una forma entenedora, engresca i motiva a sentir-s'hi atret" (Sala de premsa de Cossetània)

Guia d'arbres per a nois i noies (portal eleminds.com)

La "Guia d'arbres per a nois i noies" apareix en el programa El medi ambient, de TV3 (web programa El medi ambient / TV3)

"Guia d'arbres per a nois i noies" (David Madueño Sentís / blog llunÀtic)

"Guia per conèixer els arbres" i "Guia per conèixer els núvols" (Francesc Beato / revista Muntanya)

"Guia d'arbres per a nois i noies" guardonat als Premis Crítica "Serra d'Or" (Sala de premsa de Cossetània)

Guia d'arbres per a nois i noies (Mònica Baró / revista Faristol)