Gramínies

Conèixer-les i distingir-les

Montserrat Mitjans

Gramínies

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 11,50€

Col·lecció: Physis, núm. 3

ISBN: 978-84-9791-886-2

Nombre de Pàgines: 84

Nombre d'il·lustracions: 101

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Maig del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Gramínies

Conèixer-les i distingir-les

Montserrat Mitjans

Teniu a les mans un llibre insòlit que pretén obrirvos la porta a la descoberta de les herbes que omplen els prats de les muntanyes i els marges dels boscos, les vores dels camins, però també les esquerdes del paviment dels carrers i els sots dels arbres de les ciutats. Les gramínies són les plantes més nombroses de la Terra i les més cultivades per al consum humà i del bestiar. Omplen tot l’espai que poden i les trobes tant a la sorra de la platja com als cims més alts. Per això, aquest llibre, clar, ben estructurat i amb bones fotografies t’ajudarà, i molt, a saber saludar cada herba pel seu nom. Les gramínies! Sempre cap al final dels textos de botànica, sempre a l’inici de tot camí.

Montserrat Mitjans

Montserrat Mitjans és llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Ha dedicat molts anys a l’ensenyament i ha impulsat els alumnes a participar en tota mena de concursos de contes de ciència, ecopropostes i treballs de recerca com ara Raons per conservar un camí verd del Montnegre al mar, la riera de Pineda de Mar, de Mabel Agüera. Per aquests treballs s’han rebut premis de CosmoCaixa, Ràdio Pineda, Ràdio Marina, la Universitat Ramon Llull i del certamen Jóvenes Investigadores (2006). Forma part del Seminari Permanent de Ciències Naturals i de l’Associació de Parcs i Jardins Públics. Actualment és gerent de l’empresa Jaypark, SA. Durant set anys ha impartit el curs «30 hores amb les plantes» amb en Ramon Pascual i la Núria Duran a l’Escola d’Estiu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. El treball i l’experiència d’aquests cursos ha servit de base per escriure aquest llibre.

Recull de premsa

Montserrat Mitjans: "Les gramínies! Sempre cap al final dels textos de botànica, sempre a l’inici de tot camí” (Sala de premsa de Cossetània)

Gramínies. Conèixer-les i distingir-les (Maria Carreras / revista La Terra)

El llibre "Gramínies" apareix al programa El medi ambient, de TV3

Un llibre de botànica força interessant (Club de lectura / Gener Aymamí)

El món de les herbes que ens envolten (Club de lectura / Victòria Gironès)

El complement perfecte per a l'excursionista (Club de lectura / Chiara Canton)

"Caminar pels nostres camps ja no serà el mateix" (Club de lectura / Pere Bonet)

Molt més que herbes (Club de lectura / Joan Tutusaus)

Un llibre per a gent que estima la terra (Club de lectura / Esther Lara)