GR 92 Nord. Catalunya. Sender de la Mediterrània

De Portbou (Alt Empordà) a Vallvidrera (Barcelona)

Xavi Margaix Giner

GR 92 Nord. Catalunya. Sender de la Mediterrània

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 25,00€

Col·lecció: Senders de Catalunya, núm. 4

ISBN: 978-84-9034-472-9

Nombre de Pàgines: 176

Nombre d'il·lustracions: 111

Mides: 14 x 21 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes i espirals

Data primera edició: Juny del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

GR 92 Nord. Catalunya. Sender de la Mediterrània

De Portbou (Alt Empordà) a Vallvidrera (Barcelona)

Xavi Margaix Giner

El GR 92 Nord és una travessa que s’estén des de Portbou fins a Vallvidrera, al llarg de 326 quilòmetres de recorregut. El llibre engloba les 18 etapes pròpies del GR, més altres quatre que, en total, sumen 76 quilòmetres més a l’itinerari. Entre les etapes que s’hi troben, hi ha la de Begur a Palamós, la de Tordera a Hortsavinyà, la de Montcada i Reixac a Vallvidrera o la de Lloret de Mar al pla de Gelpí. Cadascun dels recorreguts s’explica a tot detall, i s’afegeixen fotografies, mapes i altres curiositats interessants sobre la zona en concret. La característica principal d’aquest sender és que transcorre sempre al costat de la costa, tot resseguint els atractius de la ruta: el món de la pesca, l’arquitectura de la pedra seca al cap de Creus, els aiguamolls de l’Empordà, l’extracció de suro i l’aprofitament forestal o el món de la vinya i de la vitivinicultura.

Xavi Margaix Giner

Xavi Margaix Giner viu actualment entre Vallromanes i Vilanova del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental, als peus de la Serralada de Marina. Geògraf, fotògraf i viatger impenitent, ha recorregut caminant gairebé totes les serres de Catalunya i de bona part de la Península Ibèrica. També ha viatjat per bona part del món, especialment per Amèrica Llatina i el Magreb.

Actualment compagina la seva feina de guia de mitja muntanya amb la de guarda al Parc Serralada Litoral. Com a fotògraf ha publicat els reportatges fotogràfics “Entre la terra i el mar; ecosistemes a la Serralada Litoral” amb col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers i “Sant Fost, el paisatge de la memòria”.

Recull de premsa

Catalunya Ràdio / Meteomauri - 20/10/2016

Capgròs.com - 14/07/2016

Ràdio Girona - Cadena SER - 16/06/2016