GR 270 Catalunya. El Camí del Llobregat

De Castellar de n’Hug al Delta de Llobregat

Pol Huguet i Ferran Pujol

GR 270 Catalunya. El Camí del Llobregat

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 20,00€

Col·lecció: Senders de Catalunya, núm. 7

ISBN: 978-84-9034-775-1

Nombre de Pàgines: 88

Mides: 14 x 21 cm

Enquadernació: Caixa de cartró

Data primera edició: Octubre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

GR 270 Catalunya. El Camí del Llobregat

De Castellar de n’Hug al Delta de Llobregat

Pol Huguet i Ferran Pujol

El GR del Llobregat és un recorregut lineal que ressegueix el riu Llobregat des de la seva capçalera, a Castellar de n’Hug, enmig de boscos pirinencs, fins al Delta del Llobregat, on el riu troba la Mediterrània. Es tracta d’un recorregut total de 180 km aproximadament, dividit en 9 etapes, i que inclou 9 mapes sencers, sense dificultats tècniques remarcables. Aquesta guia té per objectiu fer descobrir al caminant el patrimoni natural i humà d’uns territoris i paisatges ben diversos, units per diversos fils conductors. El més present de la guia és l’aigua del riu, que acompanya l’excursionista en la pràctica totalitat de la ruta, i que ha esculpit uns paisatges agrestes i espectaculars com les Fonts del Llobregat o el Congost del Cairat sota Montserrat, i d’altres de ben suaus i amables com el meandre de Castellbell o el Delta del Llobregat.

Pol Huguet i Ferran Pujol

Pol Huguet i Estrada. Geògraf, excursionista i professor, és coautor de les guies senderistes La Sèquia de Manresa. 10 camins a l’entorn d’un canal medieval, La Catalunya rebel. 13 itineraris per la vall de la Gavarresa i Bages. 17 excursions a peu. Ha participat en estudis i publicacions sobre ecoturisme i patrimoni cultural, i ha col·laborat en l’elaboració d’itineraris de l’Anella Verda de Manresa.

Ferran Pujol Ferrer és llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2010 i s’ha especialitzat en els processos i fets geomorfològics dels territoris. Està vinculat a l’excursionisme del Bages. Ha publicat Viatge al cor de Catalunya. 20 indrets geològics i històrics al Geoparc de la Catalunya Central, juntament amb Jordi Piñero.

Recull de premsa

CMH Hospitalet - febrer del 2019

Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts - 01/03/2019

Rutes entre refugis - febrer del 2019

Regió7 - 07/02/2019

Nació Manresa - 28/12/2018

Nació Muntanya - 28/12/2018