Gavà

Afegir al cistell

Preu: 10,52€

Col·lecció: La Creu de Terme, núm. 15

ISBN: 978-84-95684-03-5

Nombre de Pàgines: 152

Nombre d'il·lustracions: 83

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Abril del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

Tres són els objectius d’aquest llibre: primer, esbossar respostes a diversos interrogants sobre Gavà i els gavanencs; segon, facilitar l’ensenyament del medi local; i tercer, contribuir a fer una ciutat coneixedora del passat, conscient de la força present i capaç de preservar el territori.

Josep Campmany (coordinador), Manel Alonso, Montserrat Campmany, Alícia Estrada, Xavier Garcia, Néstor Gómez, Germán Ráfales i Benet Solina.

Josep Campmany i Guillot (Gavà, 1966) és doctor en ciències físiques (1994) i treballa d'investigador científic. Dedica el temps lliure a l'ecologia, la política i la història local, àmbit en el qual ha publicaat diversos llibres i mig centenar d'articles. 

Manel Alonso Figueres (Barcleona, 1938) és llicenciat en filosofia i lletres, especialitat història antiga (1977). Fou un dels primers arqueòlegs que investigà les mines de can Tintorer. És autor de diverses monografies i articles d'història local. 

Alícia Estrada Martín (Gavà, 1959) és llicenciada en història, especialitat història antiga i arqueologia (1989). Gestora de patrimoni cultural, ha participat en quasi totes les excavacions fetes a Gavà. Autora de desenes d'articles sobre arqueologia. 

Xavier Garcia Galceran (Gavà, 1959) és llicenciat en sociologia (1986). Ha participat en estudis sobre l'economia i el mercat de treball de Gavà i treballa en tasques d'assessorament i promoció econòmica.

Néstor Gómez Navarro (Gavà, 1973) és llicenciat en geografia (1998), especialitat geografia física (climatologia). Treballa com a home del temps en diversos mitjans de comunicació. És coordinador de senderisme de la Unió Muntanyenca Eramprunyà. 

German Ráfales Hernández (Gavà, 1973) és llicenciat en geografia (1999), especialitat geografia física (geomorfologia). Ha participat en diversos estudis d'abast comarcal i fa tasques de consultoria i educació mediambiental. 

Benet Solina i Garcia (Gavà, 1960). El 1978 ingressà a l'Agrupació Fotogràfica Gavà, i el 1986 impulsà l'Arxiu Fotogràfic local. Ha coordinat l'apartat fotogràfic de gairebé totes les publicacions d'abast local. És també un artista plàstic experimental.