Gaudí

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 6,95€

Col·lecció: Els més GRANS per als més PETITS, núm. 1

ISBN: 978-84-9034-401-9

Nombre de Pàgines: 32

Nombre d'il·lustracions: 26

Mides: 23,3 x 16,5 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Març del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Quan estudiava arquitectura, els professors dubtaven d’aquell noi nascut a Riudoms. Era un boig o un geni? El temps ha demostrat que, endut per la imaginació, Antoni Gaudí vivia als núvols, però des d’allà va fer coses que ningú altre ha aconseguit. Construir parcs custodiats per un drac, terrats vigilats pels elms de cavallers i una catedral que sembla un bosc de fades… Voleu conèixer els secrets de l’arquitecte català més universal? Aquest és el vostre llibre!

Il·lustracions de: David Maynar Gálvez

Marià Veloy i David Maynar

Marià Veloy (Barcelona, 1978). Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, fa més de dotze anys que es guanya la vida com a escriptor. Ha publicat dos novel·les, i un grapat de llibres de no ficció. També és autor de llibres infantils com Mi primer Machado.

David Maynar (Saragossa, 1970). Llicenciat en Belles Arts per la facultat Sant Jordi de Barcelona. Premi Junceda d’il·lustració multimèdia, ha col·laborat com il·lustrador i dibuixant per a una mà de projectes editorials, en l'àmbit del llibre il·lustrat (Tinc un any, Veig Veig, una tarda al parc...) aplicacions digitals, premsa i programes educatius.

Recull de premsa

Biblioteques de Vilanova i la Geltrú / programa Més content que un gínjol - 07/05/2016

La Petita Llibreria - 29/03/2016

Reus Diari - 09/03/2016