Garbellada de refranys

Segona edició

Josep M. Sugranyes

Garbellada de refranys

Afegir al cistell

Preu: 9,02€

Col·lecció: El Tinter, núm. 13

ISBN: 978-84-89890-47-3

Nombre de Pàgines: 128

Nombre d'il·lustracions: 6

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Novembre del 1999

Compartir aquesta pàgina a:

Garbellada de refranys

Segona edició

Josep M. Sugranyes

Aquest recull de refranys és un llibre de cultura i de memòria. De cultura perquè defineix un poble, una gent, una manera de pensar, una manera de percebre l’entorn, de transformar-lo, de donar-li vida. De memòria perquè ens guarda els mots, i no només els mots, sinó també el joc d’aquests en el context de la frase, el refrany, definit amb precisió mil•limètrica els homes i les dones, i el món que els envolta.

Josep M. Sugranyes

Josep M. Sugranyes nascut a Reus el 9 d'abril del 1939. Va estudiar batxillerat a l'Institut Antoni Gaudí de Reus i posteriorment va fer dos cursos de Medicina a la Universitat de Santiago de Compostel·la. S'integrà al negoci familiar. En el decurs dels anys ha passat per diverses ocupacions i càrrecs: administrador de la finca Parc Samà de Cambrils; secretri dels ajuntaments de les Borges del Camp, Prades, Capafonts, la Febró i Vallclara: gerent del Consell Comarcal del Baix Camp; membre directiu de diversos clubs i associacions. Ha estat col·laborador de diverses publicacions i diaris de la demarcació, i ha publicat la Història del Club Tennis Menterols. Actualment exerceix com a gestor. 

Recull de premsa

Ha mort Josep Maria Sugranyes, autor de "Garbellada de refranys" i "De Reus a Prades i Poblet" (Sala de premsa de Cossetània)