Fisiologia dels esports de resistència a la muntanya

Fabienne Durand i Kilian Jornet Burgarda

(Segona edició)

Fisiologia dels esports de resistència a la muntanya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,90€

Col·lecció: Manuals de muntanya, núm. 7

ISBN: 978-84-9034-138-4

Nombre de Pàgines: 112

Nombre d'il·lustracions: 47

Mides: 14 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Fisiologia dels esports de resistència a la muntanya

Fabienne Durand i Kilian Jornet Burgarda

(Segona edició)

Aquesta obra didàctica és el fruit de la col·laboració entre Kilian Jornet, gran campió de la resistència en entorns de muntanya, i Fabienne Durand, fisiòloga de l’exercici apassionada per la muntanya. El llibre ens proposa analitzar els principals sistemes de l’organisme que participen de l’exercici, les seves adaptacions i els seus límits en el context de l’altitud. S’hi aborden problemes característics dels atletes entrenats en la resistència, com ara la hierreactivitat bronquial, la hipoxèmia de l'exercici o l'estrès oxidatiu.

S'hi presenten un cojunt d'elements ineludibles, tant d'ordre anatòmic com fisiològic, de manera clara i sintètica, complementats amb apunts,  fotografies i figures a tot color.

Per il·lustrar aquestes contribucions científiques, a cada capítol Kilian Jornet ens revela les seves estratègies relatives a l’esforç i els seus límits, així com informacions sobre la realitat de la seva pràctica. Ens explica com fer servir sobre el terreny les dades fisiològiques per optimitzar el seu entrenament.

Traduït per: Yannick Garcia Porres

Fabienne Durand i Kilian Jornet Burgarda

Fabienne Durand és catedràtica de la Facultat de Ciències i Tècniques de l’Activitat Física i Esportiva de la Universitat de Perpinyà Via Domitia a Font Romeu i directora del laboratori de recerca Performance Santé Altitude (Rendiment Salut Altitud). És fisiòloga de l’exercici, una apassionada de l’alta muntanya i practicant habitual d’aquesta activitat.

Kilian Jornet Burgada és esportista d’alt nivell d’atletisme de muntanya i esquí de muntanya. Vencedor en tres ocasions de l’Ultra-Trail du Mont-Blanc amb ben just 25 anys, se'l considera el principal campió de la resistència en entorns de muntanya d'aquesta dècada. El seu rendiment excepcional li ha fet guanyar-se el respecte de milers d’esportistes, però també dels fisiòlegs de l’exercici.

Recull de premsa

NonStop.es - 05/09/2013

Atletisme.com - 03/09/2013

Corredordemontaña.com - 14/06/2013

PeriodistaDigital.com - 13/06/2013

Premsa

Dossier de premsa