Excursions escollides des de la Costa Daurada

24 itineraris a peu per les muntanyes de les comarques tarragonines

Antoni Cabré Puig

Excursions escollides des de la Costa Daurada

EXHAURIT

Preu: 12,50€

Col·lecció: Azimut, núm. 31

ISBN: 978-84-95684-71-4

Nombre de Pàgines: 204

Nombre d'il·lustracions: 88

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Maig del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

Excursions escollides des de la Costa Daurada

24 itineraris a peu per les muntanyes de les comarques tarragonines

Antoni Cabré Puig

Aquest llibre proposa excursions per les serralades i muntanyes que es troben a l’interior de les comarques del sud de Catalunya i vol estimular els visitants de la Costa Daurada a conèixer aquests paratges. Es tracta d’una selecció diversa d’excursions i d’indrets que van des del sud fins al nord, que no han estat publicats abans i que no són ni massa freqüentats ni massa abalisats. Són camins i racons que tenen un encís especial i que permeten cercar en la natura la pau i la tranquil.litat que desitgen aquells que volen fugir de la vida tan atrafegada que duem.

Antoni Cabré Puig

Antoni Cabré Puig va néixer a Barcelona l'any 1951. S'inicià en el muntanyisme, molt jove, a Collserola, de la mà del seu pare. Va ser soci fundador de la desapareguda AGRUECC, entitat on es van formar prestigiosos muntanyencs. Va pujar al primer tres mil, el mont Perdut, als catorze anys. El 1970 ingressà al CEC, on va realitzar activitats com a monitor de muntanya del Consell de Jovent. Actualment és membre actiu del CEC. L'any 1976 es traslladà a viure a Tarragona. Ha seguit actiu als Pirineus, i ha ascendit al Mont Blanc, als Alps. Estima molt la muntanya tarragonina, especialment el Montsant. Col·labora en diferents revistes de muntanya, on té publicats diversos articles.

Ha publicat els llibres El Montsant, Per les serres del metral (en dos volums) i Siurana: guia d'excursions. El 30 de desembre del 2001 va rebre l'homenatge del Centre Excursionista Serres del Mestral, de l'Hospitalet de l'Infant-Vandellós, "en reconeixement a la tasca de divulgació de l'excursionisme a les comarques tarragonines fetes per aquest autor amb els seus cinc llibres publicats". Durant l'acte li va ser lliurada una placa honorífica per l'Il·ltre. Sr. President de l'entitat, Josep Jordana i Puigpinós.