Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre

Barbara Vastenavond i Rafael Servent Arracó

Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic, núm. 2

ISBN: 978-84-9034-146-9

Nombre de Pàgines: 60

Nombre d'il·lustracions: 45

Mides: 12 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Maig del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre

Barbara Vastenavond i Rafael Servent Arracó

Excursions amb nens per les Terres de l’Ebre des d’una àrea de pícnic és una guia fàcil i entenedora, que recull 12 itineraris per fer a peu i en BTT, assequibles per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família. Amb aquest llibre podreu posar-vos en la pell d’un brigadista internacional en una trinxera de la Batalla de l’Ebre, resseguir les passes dels antics sirgadors que estiraven dels llaguts carregats de mercaderies Ebre amunt, endinsar-vos en bicicleta, llanterna en mà, en túnels excavats enmig de la muntanya o descobrir pintades fetes fa desenes de milers d’anys pels caçadors del Paleolític.

 Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.

Barbara Vastenavond i Rafael Servent Arracó

Barbara Vastenavond (Dendermonde, Bèlgica, 1977) i Rafael Servent Arracó (Barcelona, 1976) són pares d’en Rafel (nascut l’any 2004) i la Queralt (2006). Historiadora de l’Art i gestora de plataformes culturals ella, periodista i historiador ell, farts de no trobar a la xarxa el que buscaven per a la seva família, l’any 2008 creen el portal web ExploraTgn.cat (www.exploratgn.cat), el primer portal de turisme i lleure familiar de les comarques del sud de Catalunya. Dos anys més tard, l’any 2010, impulsen la Xarxa Explora (www.xarxaexplora.cat), una associació sense ànim de lucre formada per famílies amb ganes de compartir amb d’altres persones estones d’educació en el lleure, en un context de natura i cultura. L’any 2012 publiquen la primera guia de la col·lecció Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic.

Recull de premsa

Tarragona Ràdio / El Matí - 01/07/2017

Ara Criatures - 23/07/2016

InfoK - 19/06/2015

Surtdecasa.cat - 18/08/2014

Enjoyingdelta - 24/07/2013

El Camping Tamarit Park acull la jornada “Petits artistes” el diumenge 26 de maig (Diari del Baix Gaià)

Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre des d'una àrea de pícnic (Tinet.cat)

Prop de mig miler d’assistents a la jornada ‘Petits artistes’ celebrada al Tamarit Park (Diari del Baix Gaià)

Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre de Barbara Vastenavond i Rafael Servent (Programa Ones de lectura / Ràdio Gandesa)

"Nuestro territorio es espectacular" (entrevista a Rafael Servent al Diari de Tarragona)

Excursions amb nens des d'una àrea de picnic (L'Informatiu Cap de Setmana / TVE1)

Llibres: "Terres de l'Ebre. Guia turística" i "Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre" (programa El Medi Ambient / TV3)

Premsa

Dossier de premsa