Excursionisme en BTT

Manual pràctic

Beti Costillas i Pérez i Joan Gelabert i Babot

Excursionisme en BTT

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 12,30€

Col·lecció: Manuals de muntanya, núm. 4

ISBN: 978-84-9791-571-7

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 139

Mides: 14 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Excursionisme en BTT

Manual pràctic

Beti Costillas i Pérez i Joan Gelabert i Babot

Amb els anys, la bicicleta de muntanya o BTT s’ha convertit en un esport amb entitat pròpia. Aquesta especialitat s’ha conegut amb els noms d’all mountain, enduro i últimament trail. Més o menys ve a ser el mateix, però per a nosaltres sempre serà Excursionisme amb bicicleta. Aquest és un manual bàsic on es recullen els principals aspectes a tenir en compte per poder millorar la tècnica i gaudir més de la pràctica de l’Excursionisme en bicicleta. La mecànica, el funcionament de totes les seves parts, com afecten al comportament de la bicicleta, com adaptar- les a la nostra ergonomia i a l’especialitat de l’excursionisme. Inclou un apartat de conducció i tècnica per abordar amb seguretat el terreny més accidentat que podem trobar-nos i que ens obriran nous horitzons. Aquest llibre és una creació personal dels autors, cap llibre similar existent en el mercat aborda aquest tema des del punt de vista de l’experiència acumulada any rere any. És un llibre fruit de milers d’excursions en BTT, de coronar molts cims amb la bicicleta i d’experimentar aventures sense límits.

Beti Costillas i Pérez i Joan Gelabert i Babot

Els primers cims als Pirineus de Beti Costillas (Barcelona, 1966)seran el descobriment del món de la muntanya i el salt a escalades per tota Catalunya, Pics d’Europa, Alps i la seva passió per Dolomites on ha realitzat innumerables escalades clàssiques, emblemàtiques, moltes d’elles desconegudes. L’any 1988 entra a formar part de l’ECAM com a Instructora d’Excursionisme i durant molts anys s’ha dedicat a realitzar conferències, cursets i estades esportives. De la mà del seu company descobreix el món del BTT i a poc a poc va perfeccionar la seva habilitat fins arribar a realitzar itineraris inèdits per la seva gran dificultat tècnica. Joan Gelabert i Babot (Barcelona, 1954) és instructor en escalada en Roca de l’ECAM. Realitza escalades per tots els massissos de Catalunya, Pics d’Europa, Alps i Dolomites. Publica nombrosos articles en revistes de muntanya (Excursionisme i Vèrtex). Al 1988 en una expedició al k2 descobreix la bicicleta de muntanya. Realitzarà itineraris molt tècnics com: la primera volta integral del treeking dels Annapurnes o la baixada de la tartera del Pedraforca. És enginyer tècnic en telecomunicacions, la seva trajectòria professional l’ha portat a participar en vàries expedicions a l’Himalaia i a ser responsable tècnic de les transmissions del Barça per Catalunya Ràdio des de fa 25 anys.

Recull de premsa

Joaquim M. Puyal: "Excursionisme en BTT" parla sobre la bicicleta com a objecte i sobre la relació entre aquesta i l'usuari (Sala de premsa de Cossetània)