Escoltant Guardiola (Portàtil)

El pensament futbolístic i vital de l’entrenador del Barça (Edició actualitzada)

Josep Riera i Font

Escoltant Guardiola (Portàtil)

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 10,95€

Col·lecció: Portàtil, núm. 16

ISBN: 978-84-9791-907-4

Nombre de Pàgines: 384

Mides: 12,5 x 18 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Octubre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Escoltant Guardiola (Portàtil)

El pensament futbolístic i vital de l’entrenador del Barça (Edició actualitzada)

Josep Riera i Font

Qui és Pep Guardiola? Ha estat un dels millors futbolistes que han jugat mai al Barça i en els últims anys s’ha convertit en l’entrenador de més èxit que ha tingut mai el club blaugrana. També ha esdevingut un ídol de masses i ha estat utilitzat com a model de comportament en els àmbits més diversos. Però Pep Guardiola és molt més que els seus èxits. És una persona de valors, d’idees i un gran comunicador. Aquest llibre tracta d’això: d’on vénen els seus valors, com converteix les idees en mètode i per què convenç. Del seu pensament futbolístic i vital aplicat a la seva gran passió, el futbol.

Josep Riera i Font

Josep Riera Font va néixer a Osor (Selva) el 1963. És llicenciat en filologia catalana i periodista. Vinculat al diari El Punt des del 1987, el 2002 es va incorporar a l’equip fundacional d’El 9 Esportiu de Catalunya com a director adjunt i més tard com a director. També dirigeix la col·lecció Fora de Joc de Cossetània Edicions, dins la qual és coautor del llibre Van Barça. El FC Barcelona i Holanda, més que una relació.

Recull de premsa

L’edició actualitzada del llibre "Escoltant Guardiola", a la col·lecció Portàtil, ja és a les llibreries (Sala de premsa de Cossetània)

Els lectors que estimen els llibres 119- Escoltant Guardiola (blog Vols llegir? / Ràdio Nova de Vilanova del Camí)

Portàtil publica deu nou títols de butxaca (diari Ara)