Escola Elisabeth

50 anys d’història (1967-2017)

Xavier Royes i Josep M. Raventós

Escola Elisabeth

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 18,00€

Col·lecció: El Bagul, núm. 14

ISBN: 978-84-9034-547-4

Nombre de Pàgines: 204 (totes a color)

Nombre d'il·lustracions: 244

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Escola Elisabeth

50 anys d’història (1967-2017)

Xavier Royes i Josep M. Raventós

L’Escola Elisabeth arriba al seu 50è aniversari en un context molt diferent del de la seva gestació, però amb un ideari pedagògic que manté intacte el seu interès a proporcionar la millor experiència educativa als seus alumnes. Per tal de commemorar-ho, aquest llibre fa un repàs exhaustiu de la trajectòria del centre.

Quan va sorgir l’Escola Elisabeth? Quines persones van fer possible que existís? Per què se’n diu Elisabeth? Qui va ser el primer alumne a matricular-se a l’escola? En quants edificis s’ha emplaçat l’Elisabeth? Per què es diu que és una cooperativa? Quan es va crear el logotip actual? Per què predominen el groc i el blau en els equipaments esportius? Quins són els trets diferencials del seu ensenyament? Quins elements han influït més en el creixement de la institució? Com s’ha arribat a la situació actual? En aquest llibre hi trobareu totes les respostes.

Xavier Royes i Josep M. Raventós

Xavier Royes López

(Tarragona, 1980) Especialista universitari en gestió cultural per la FURV i Màster en Cultura Històrica i Comunicació per la UB. Té formació tècnica en xarxes socials, multimèdia i audiovisuals. Ha estat gestor de projectes de memòria històrica, guia turístic i docent. Actualment exerceix d’assessor de comunicació al Diari de Tarragona.

Josep M. Raventós i Colet

(Bràfim, 1953) Mestre i llicenciat en Geografia i Història per la URV. És professor de l’Escola Elisabeth des de l’any 1977. Ha impartit classes d’Educació Física, Ciències Naturals i Ciències Socials. Ha format part de l’Equip Directiu durant 34 anys. Actualment és cap del Departament d’Humanístiques de l’escola.

Recull de premsa

Més Tarragona - 28/11/2016