L'escola al descobert

Claus per a conèixer el món escolar

Josep M. López Madrid

L'escola al descobert

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 17,50€

Col·lecció: Prisma, núm. 23

ISBN: 978-84-9791-482-6

Nombre de Pàgines: 256

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

L'escola al descobert

Claus per a conèixer el món escolar

Josep M. López Madrid

Fruit del convenciment que només un coneixement de la realitat escolar ens permetrà contribuir a la seva millora nasqué aquest llibre. En un exercici saludable, que poques vegades s’ha fet, el llibre ens ofereix l’oportunitat d’endinsar-nos en l’interior del dia a dia de les escoles d’Educació Infantil i Primària. Gràcies a les vivències i opinions de les 23 col·laboracions, que complementen la mirada crítica de l’autor, podrem conèixer, valorar i tal vegada ajudar a repensar una institució cabdal per la nostra societat.

Josep M. López Madrid

D’en Josep Maria López, mestre i pedagog, en destaca la seva preocupació constant durant els seus set anys de treball com a mestre de Primària per la millora de l’escola i per la defensa d’un canvi de rumb de la mateixa. Amb el llibre, que coincideix amb la recta final de la seva tesi doctoral, en Josep Maria culmina una primera etapa professional d’indagació, reflexió i culturització sobre el món de l’escola, en la qual, la reflexió crítica i una actuació coherent amb els seus principis han estat els motors del seu treball. És coautor dels llibres Prevención de la anorexia y la bulimia, Les fosses de la memòria, així com de diversos articles i materials pedagògics.

Recull de premsa

Josep M. López Madrid: "Les escoles tenen una forma de fer que no s'adapta a l'alumnat d'avui en dia ni els temps en els que vivim" (Sala de premsa de Cossetània)