Ermites i temples insòlits de Catalunya

Enric Sànchez-Cid

Ermites i temples insòlits de Catalunya

EXHAURIT

Preu: 14,20€

Col·lecció: El Tinter, núm. 27

ISBN: 978-84-95684-34-9

Nombre de Pàgines: 168

Nombre d'il·lustracions: 224

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

Ermites i temples insòlits de Catalunya

Enric Sànchez-Cid

Enric Sànchez-Cid té la fal•lera d’estudiar les marededéus romàniques de Catalunya (en té més de 300) i cercar ermites troglodites i temples de localització insòlita (n’ha reunit 325). En aquest volum ens n’ha seleccionat una cinquantena repartides per tot el país. N’ha alçat els plànols, fa la descripció del temple i de la imatge, i ens en mostra fotografies, història i llegendes.

Enric Sànchez-Cid

Enric Sànchez-Cid (Portbou, 1928) estudià a la Facultat de Medicina de Barcelona, especialitat en ginecologia. Exercí a Montblanc fins el 1961. Passà a Tarragona, on va ocuapr els càrrecs de cap del Servei de Ginecologia de l'Hospital de la Creu Roja i de cap de l'Equio Quirúrgic de Ginecologia de l'Institut Català de la Salut. Al costat de la tasca professional ha desenvolupat, de manera autodidacta i espontània, la seva afició pel dibuix (primer premi al Concurs Nacional d'Art "Clínica Quirón" i diverses exposicions a Montblanc, Barcelona, Tarragona, Cambrils...). També ha escrit llibres de viatges amb il·lustracions seves; Tot fent camí amb la bicicleta, La Gavina i la bicicleta; A l'entorn dels Països Catalans amb bicicleta i veler, entre altres. Practica, doncs, la navegació a vela-creuer i el cicloturisme.

Una altra faceta en què ha obtingut diversos premis és la de realitzador de pel·lícules amateur: Via 4: Tren a Montblanc, El somni de Mari-Elvi i Montblanc: un any de la seva història

Entusiasta de la natura, se submergeix en ella, fet que li ha permès conèixer al detall molts indrets de tot el país i d'on li ha nascut la fal·lera d'estudiar les marededéus romàniques i cercar ermites troglodites i temples de localització insòlita.