Entrepans i tastets

80 elaboracions dolces i salades

Jaume Urgellés

Entrepans i tastets

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,90€

Col·lecció: Escudella, núm. 3

ISBN: 978-84-9034-200-8

Nombre de Pàgines: 208

Nombre d'il·lustracions: 87

Mides: 15,5 x 16 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Maig del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Entrepans i tastets

80 elaboracions dolces i salades

Jaume Urgellés

El contingut d’aquest llibre combina receptes culinàries i elaboracions pràctiques, algunes de les quals són dolces, amb l’acoblament del pa en els seus diferents processos.

El lector posarà en pràctica les diferents receptes i podrà observar a la fotografia l’acabat i combinat que s’indica a la recepta.

L’objectiu d’aquestes elaboracions és doble: d’una banda, disposar d’un receptari de cuina, postres i elaboració de masses; i de l’altra, oferir la combinació per a un menjar ràpid o informal.

També s’ha introduït el tastet substituint-lo per un típic canapè i fer-lo més apetitós i combinar-lo amb diferents gustos i textures.

La finalitat d’aquest receptari és elaborar un assortiment d’entrepans o tastets per a qualsevol tipus d’esdeveniment, escollint la varietat i la mida que considerem adient per a cada un d'ells.

Jaume Urgellés

Jaume Urgellés Caba neix a Corbera de Llobregat el 1961. Comença de molt jove la vocació de pastisser, cursa els estudis a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Als 20 anys ha acabat els estudis, i a la vegada realitza tots els cursos monogràfics annexos que ofereixen a l’escola. La seva vocació per la gastronomia no acaba sinó que comença per les bases de cuina a mans de Josep Lladonosa i Giró, amb qui aprèn a respectar la cuina i la seva vocació augmenta. Assisteix a nombrosos cursos especialitzats i presentacions dels cuiners amb més prestigi de l’època. És considerat professor adjunt de pastisseria, i posteriorment se li atorga el màxim diploma de l’Escola de Pastisseria com a Mestre Pastisser. Imparteix cursos per tota la geografia espanyola. És membre organitzador de concursos, suport logístic i preparador personal d’alguns alumnes amb una trajectòria brillant. Li és atorgat el premi al millor reboster de l’any en els premis Nadal de Gastronomia. També és col·laborador de diverses revistes professionals i fundador de la revista Escola de Cuina. Treballa com a mestre obrador, assessor de càtering i segueix donant cursos i tallers en diferents escoles d’hostaleria.

Recull de premsa

RTVE Ràdio 4, Anem d'Estiu - 18/08/2014

Vilaweb Gastronomia - 17/08/2014

Vilaweb Gastronomia - 16/08/2014

La Petita Llibreria - 02/08/2014

LlibresPerLlegir.cat - 02/08/2014 

Catalunya Ràdio / 8 dies a la setmana - 25/07/2014

El Periódico - 19/07/2014

Canal Terrassa Vallès, programa Som aquí - 27/06/2014

 

 

Premsa

Dossier de premsa