En BTT per Sant Llorenç del Munt, l’Obac i Montserrat

20 itineraris per l’entorn de Rellinars

Carles Sans i Ravellat

En BTT per Sant Llorenç del Munt, l’Obac i Montserrat

EXHAURIT

Preu: 9,91€

Col·lecció: Azimut, núm. 8

ISBN: 978-84-89890-48-0

Nombre de Pàgines: 156

Nombre d'il·lustracions: 70

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

En BTT per Sant Llorenç del Munt, l’Obac i Montserrat

20 itineraris per l’entorn de Rellinars

Carles Sans i Ravellat

Vint itineraris amb graus de dificultat i distància de recorregut diversos que tenen com a marc geogràfic aquestes serralades situades entre les comarques del Vallès, el Bages i el Baix Llobregat.

Carles Sans i Ravellat

Carles Sans i Ravellat va néixer a Sabadell l'any 1953. As 9 anys va anar a pssar l'estiu a Rellinars (Vallès Occidental). Des de llavors ha continuat passant els caps de setamana i les vacances a aquest poble, conjuntament amb la seva família. 

Va estudiar enginyeria industrial, en l'especialitat de química, i posteriorment va obtenir el títol de doctor poer la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Programa de Direcció General, IESE, Universitat de Navarra. Ha treballat en temes relacionats amb l'enginyeria del medi ambient, a més d'exercir com a professor de la UPC, i ha desenvolupat una part important de la carrera professional al Departament d'Indústria de la Generalitat de Catalunya. 

Gran aficionat a la pràctica dels esports. Va iniciar-se a l'atletisme i, a continuació, al futbol sala i al trial. Des de fa més de deu anys va canviar la moto per la bicicleta. Amb bicicleta de muntanya, conjuntament amb la seva família i un grup d'amics de Rellinars, ha recorregut una gran part del territori de Catalunya, i també de l'estranger. El coneixement de l'entorn de Rellinars i la pràctica de la bicicleta de muntanya han estat l'origen de la realització d'aquesta guia.