Embarcats

XVIII Premi Literari Vila d'Ascó

Joan Rebagliato Nadal

Embarcats

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 14,20€

Col·lecció: Notes de color, núm. 46

ISBN: 978-84-15456-08-7

Nombre de Pàgines: 200

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Embarcats

XVIII Premi Literari Vila d'Ascó

Joan Rebagliato Nadal

Embarcats arrenca amb quatre persones a sobre l’Enriqueta barca en una tempesta, amb el risc per a tots cinc —barca inclosa— de deixar-hi la pell. Alhora, l’Enriqueta que va donar nom a la barca se sent sola, el seu ex triomfa amb el piano al Palau de la Música, la parella del pianista prepara centres de núvia i el carnisser es talla pensant en la Mercè, que és a dalt de la barca. I cada dissabte els fantasmes estenen els sudaris i parlen d’immortalitat. Perquè tots som, en la vida i en la mort, passatgers solitaris que busquem companyia a coberta de la mateixa nau.

Joan Rebagliato Nadal

En la línia difusa entre vida i literatura, Joan Rebagliato Nadal ha escrit sempre —però ha publicat poc: Camins en el temps (IV Premi de Relats Breus Joan Castelló, 2004), El parany (menció en el III Premi Mossèn Romà Comamala, 2005) i Amb la pell estripada (III Premi de Novel·la JoEscric, 2006). Professional de la llengua, la seva altra passió, ha estat lingüista a Catalunya Ràdio, lexicògraf a l’IEC i terminòleg al Termcat, on ha redactat La definició terminològica i El diccionari terminològic.

Recull de premsa

Jordi Grau: "«Embarcats» és una novela sobre les relacions humanes i socials d'uns personatges que s'entenen per no estar sols" (Sala de premsa de Cossetània)

Joan Rebagliato publica la novel.la ‘Embarcats’ (Ràdio Marina)

Joan Rebagliato: "Visc la vida amb ulls literaris" (Fòrum.ad)

 

Joan Rebagliato: “Vivo la vida con ojos literarios” (Ramon Teixidó / Revista de Letras)