Els Pirineus de cap a cap

50 etapes La Transpirinenca (GR 11)

Marta Viladot Santaló i Daniel Calleja Cadierno

(Segona edició)

Els Pirineus de cap a cap

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 23,80€

Col·lecció: Khroma, núm. 5

ISBN: 978-84-9791-594-6

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 159

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Febrer del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Els Pirineus de cap a cap

50 etapes La Transpirinenca (GR 11)

Marta Viladot Santaló i Daniel Calleja Cadierno

(Segona edició)

Del paisatge agrest del cap de Creus a la verdor de la costa basca. Dels boscos d’alzines sureres de l’Empordà a l’espectacle de la fageda d’Irati. I, entremig, el món d’estanys d’un blau profund on s’emmirallen els cims més alts dels Pirineus. La travessia Transpirinenca ens ofereix una aventura única. Vuit-cents quilòmetres de paisatges grandiosos a través del sender de gran recorregut GR 11, amb l’al·licient de complementar la ruta amb l’ascensió a l’Aneto, el Posets, el Mont Perdut i la Pica d’Estats. Aquesta és la invitació que us fa la guia fotogràfica que teniu a les mans. Travessar una vall rere una altra per descobrir allò que només es pot trobar quan fem camí pas a pas. El silenci dels pobles perduts, la corredissa de marmotes fugisseres i la remor de l’aigua que baixa dels pics nevats. D’un mar a l’altre, fins que ens rebin els rajos de llum d’un nou far amb tots els Pirineus a la motxilla.

Marta Viladot Santaló i Daniel Calleja Cadierno

Marta Viladot Santaló(Barcelona, 1970)és periodista. Actualment treballa a la delegació de TV-3 a Madrid. Ha estat redactora a la Cadena 13, Onda Cero Radio, el diari Avui i la central de la CNN als Estats Units, on va fer estudis de postgrau amb una beca Fulbright. És autora dels llibres La Audiencia Nacional 1977- 1997 i La pedra d’Omari. Una aventura al Kilimanjaro (Cossetània Edicions, 2008). Ha publicat diversos reportatges de natura i muntanya. Daniel Calleja Cadierno (Madrid, 1975)és fotògraf i càmera de televisió. Treballa habitualment a la delegació de Canal Sur Televisión a Madrid. Anteriorment va formar part de la delegació de Canal Nou Televisió i també ha fet col·laboracions per a Televisió de Catalunya. Com a fotògraf, ha publicat diversos reportatges, principalment de temes de natura i muntanya, a revistes com El mundo de los Pirineos, Descobrir Catalunya i El temps.

Recull de premsa

El Pirineu de cap a cap, en un llibre de regal (Jordi Ferré / blog De tard en tard)

"Els Pirineus de cap a cap", "A peu per l'Alta Garrotxa" i "Noguera" apareixen a la revista "Natura i aventura" (revista Natura i aventura)

Marta Viladot: "La travessa pel Pirineu és una aventura a l'abast de tothom amb paisatges extraordinaris" (Sala de premsa de Cossetània)

El llibre "Els Pirineus de cap a cap" apareix al programa Divendres, de TV3 (programa Divendres / TV3)

"Els Pirineus de cap a cap" fou el més venut entre febrer i març segons la revista "Vèrtex" (revista Vèrtex)

"Els Pirineus de cap a cap" recorre tota la serralada (Telenotícies / tv3.cat)

Le livre de la semaine : en marche sur la Transpyrénéenne (web Pyrénées)

Le livre de la semaine : en marche sur la Transpyrénéenne (Marie Ange Lobera / Pyrénées Magazine)

Presentació a Taradell del llibre del GR-11 (Daniel Calleja i Marta Viladot / blog Dos sarrios con mochila)