Els panellets

Roger Roig i Hugo Prades

(Segona edició)

Els panellets

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,90€

Col·lecció: El Patufet, núm. 15

ISBN: 978-84-9034-348-7

Nombre de Pàgines: 24

Nombre d'il·lustracions: 11

Mides: 24 x 22 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Els panellets

Roger Roig i Hugo Prades

(Segona edició)

El Patufet, protagonista d’un dels contes populars catalans més coneguts arreu, és l’encarregat d’explicar a una colla de nens i nenes les tradicions festives del nostre país, en una revisió tendra i divertida del costumari català.

En aquest conte el Patufet aprofita que s’acosta la festivitat de Tots Sants per fer els tradicionals panellets. Juntament amb la seva colla d’amics, elaborarà un dels referents gastronòmics més típics de la tardor i, finalment, els degustaran tots plegats, acompanyats de les castanyes. Tots a punt per fer de cuiners?

Il·lustracions de: Hugo Prades

Roger Roig i Hugo Prades

Roger Roig (Valls, 1971). És llicenciat en filologia catalana i treballa en el món editorial. Ha publicat diversos contes per a infants, entre els quals destaquen "Les aventures del Zum-Zum i els seus amics" els llibres de la col·lecció El Patufet i la resta de llibres d'aquesta col·lecció.

Hugo Prades (Tarragona 1968). Il·lustrador. Treballa per a editorials, institucions culturals i museus, i ha il·lustrat contes per a infants, llibres de text i jocs de taula. És conegut pel seu particular estil i humor.

Recull de premsa

Biblioteca Pública de Sort - 04/06/2018

La Petita Llibreria - 01/11/2016

Biblioteques Municipals de VNG / programa Més content que un gínjol - 24/10/2015